Ben oğluma isim buldum ilk Barlas dedim (barbar gibi dediler) Kayra dedim (çocukça kalır hep ismi dediler) Dağhan dedim (dağ adamı gibi kaba dediler) Dora dedim (söylerken dona kalıyor gibi dediler) en sonunda eşim Atlas istedi bende kabul ettim. Atlas içinde ( haritayı bulan ilk adam) diyorlar. Ama kesin karar artık yani herkes bir şey diyor hep zaten takılma.

Evremo vallahi ben beğenmesem bile saygı duyar kötü bir laf söyleyemem isim için millet ne rahat anlamış değilim 🤷🏼‍♀️

zhdcck
    Şu insanlar her konuda yorum yapmayı ne zaman bırakacak acaba

zhdcck yani sizin ikinizin fikri kimseyi beğendirmek zorunda değilsiniz kulağınızı dışarıya kapatın kimseyi memnun edemezsiniz sizin çocuğunuz ve tabiki sizin istediginiz olucak mihra ismi bence hoş bı isim benimde kızım olucak Aden koyucaz bizde

Bizde aslan koyacağız az çok nelerrr deniyor tahmin edersiniz . Ediz Aslan istiyordum fakat tek isme karar verelim dedik aslanı sectim. Kimin ne dediğini umursamayın boşverin bende öyle yapıyorum Şuan umrumda değil 🫣🌸 herkesin dediğine bakarsak karar veremeyiz morel bozmaktan başka birşey değil yaptıkları

Evremo Valla kimsenin fikri değil kendi fikrinizi önemseyin

zhdcck cok haklısınız insallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi ve içinize sinen ismi bulabilirsiniz 🥰

aslanbeyy öyle aslında anne baba çocuğuna isim verdiyse insanlara güzel dilekte bulunmak düşer ama illa karışacaklar🤷🏼‍♀️

Meryoss aden ben de beğeniyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok haklısınız kimsenin dediğine kulak asmadan bi düşünüp karar vermek lazım 🥰

zhdcck sizin beğendiğinizi bir başkası begenmezse begenmesib . İnsanlara birsey begendiremezsin canm benm çocuk senin cocuk aklında o varsa onu koy

zhdcck mihre ve alya sanki koca kadınsı isimler ama anne baba olarak siz belirlemelisinz sen bıraya fikir sorduğun için fikrimi beyan ettim

zhdcck biz ilk kızımda erva koyduk ama hamileyken herkes yok söyleyemiyoruz yok dilimiz dönmüyor başka bişey olsun falan dediler eşimde alışırsınız dedi geçiştirdi hep bi kaç kişi Erbaa mı hahaha falan dedi ona rağmen koydum iyi ki koymuşuz hatta annem çok direndi iki isim olsun diye dedim istemiyorum küstüler ilk zaman. Şimdi yine kızımız olacak düşünüyoruz yine karar vermedik ama kimseye söylemiycez doğana kadar her kafadan bi ses çıkıyor

zhdcck siz beğeniyorsanız kimseyi takmayın bence sonuçta sizin bebeğiniz siz beğendikten sonra başkalarının söylediğinin Bi önemi olmamalı

Benimde oğluma koyduğum isime herkes bir mana buldu. Bende sizin gibi çok kafama takıyordum ama artık takmıyorum kim ne derse desin. Siz beğendiyseniz koyun bebeğinize herkesi memnun edemeyiz boşveriin 😍 Ben öyle uygun gördüm demek en doğrusu

zhdcck herkesin fikrini önemseyecekseniz işiniz zor hiçbir ismi beğendiremezsiniz illa bi kulp bulan kendi dediği olsun isteyen çıkar

zhdcck kızımın adı Mihra 4 yaşında şuana kadar kim duyduysa bayıldı daha tek kötü yorum almadık alsaydıkta önemsemezdim çünkü hala bu isme bayılıyorum içinde i ve h harfi var hiçte kaba değil bence sevdiysen koy ikinci kızım oldu koyulsa ona bile koyardım 🤣🤣

zhdcck mihra ismi çok güzelmiş.bu arada bi benzerini bende yaşadım mirza isminin oğlum için çok istemiştim sağolsunlar soğuttlar normalde takmam kimseyi ama çok kötü şekilde dakga geçtiker benlede aklımdan çıkmıyor maalesef dedikleri şeyler millet anca konuşuyor işte sen içinden ne geçiyorsa onu yap bence benim gibi yapma