Ben oğluma isim buldum ilk Barlas dedim (barbar gibi dediler) Kayra dedim (çocukça kalır hep ismi dediler) Dağhan dedim (dağ adamı gibi kaba dediler) Dora dedim (söylerken dona kalıyor gibi dediler) en sonunda eşim Atlas istedi bende kabul ettim. Atlas içinde ( haritayı bulan ilk adam) diyorlar. Ama kesin karar artık yani herkes bir şey diyor hep zaten takılma.
İsmi içime sindirmediler
Bizde aslan koyacağız az çok nelerrr deniyor tahmin edersiniz . Ediz Aslan istiyordum fakat tek isme karar verelim dedik aslanı sectim. Kimin ne dediğini umursamayın boşverin bende öyle yapıyorum Şuan umrumda değil 🫣🌸 herkesin dediğine bakarsak karar veremeyiz morel bozmaktan başka birşey değil yaptıkları
zhdcck cok haklısınız insallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi ve içinize sinen ismi bulabilirsiniz 🥰
annesininballisi amin cümlemizin bebişleri sağlıkla gelsin isim konusu çözülür gider🥰
zhdcck valla çok da guzel
zhdcck sizin beğendiğinizi bir başkası begenmezse begenmesib . İnsanlara birsey begendiremezsin canm benm çocuk senin cocuk aklında o varsa onu koy
zhdcck mihre ve alya sanki koca kadınsı isimler ama anne baba olarak siz belirlemelisinz sen bıraya fikir sorduğun için fikrimi beyan ettim
zhdcck biz ilk kızımda erva koyduk ama hamileyken herkes yok söyleyemiyoruz yok dilimiz dönmüyor başka bişey olsun falan dediler eşimde alışırsınız dedi geçiştirdi hep bi kaç kişi Erbaa mı hahaha falan dedi ona rağmen koydum iyi ki koymuşuz hatta annem çok direndi iki isim olsun diye dedim istemiyorum küstüler ilk zaman. Şimdi yine kızımız olacak düşünüyoruz yine karar vermedik ama kimseye söylemiycez doğana kadar her kafadan bi ses çıkıyor
Benimde oğluma koyduğum isime herkes bir mana buldu. Bende sizin gibi çok kafama takıyordum ama artık takmıyorum kim ne derse desin. Siz beğendiyseniz koyun bebeğinize herkesi memnun edemeyiz boşveriin 😍 Ben öyle uygun gördüm demek en doğrusu
zhdcck mihra ismi çok güzelmiş.bu arada bi benzerini bende yaşadım mirza isminin oğlum için çok istemiştim sağolsunlar soğuttlar normalde takmam kimseyi ama çok kötü şekilde dakga geçtiker benlede aklımdan çıkmıyor maalesef dedikleri şeyler millet anca konuşuyor işte sen içinden ne geçiyorsa onu yap bence benim gibi yapma