iremm00 Yürüyüş dışında ben de yapıyorum hepsini neredeyse. Köy yeri soğuk oluyor diye çıkamadım iki gün önceye kadar da kar vardı zaten. Hurma, ananas, sıcak su, cinsellik, perine masajı, squat, bacak germe yapıyorum bakalım bu hafta geldi geldi gelmedi suni sancı dayarlarsa ondan korkuyorum :(

eda9616 Beni cuma günü yeniden kontrole çağırdı vallahi hem çok ağırlaştım hem de ufak tefek sancılar gelip gidiyor bazen bazen de tek tık olmuyor bütün gün sancı olmuyor.

BurcuY92 bende en çok ondan korkuyorum gerçekten doğal sanci varken. Suni çekmek istemiyorum 😒😒

BurcuY92 40.haftamda bile açılmam yoktu nişan gelmesine bebeğin başı aşağıda olmasına rağmen normal kontrole gittiğimde sancı çıkmıştı hissetmiyordum yatış verildi iki saatte bir açıklık kontrolü oldum pilates topunda egzersiz yaptım duşa girdim orada da egzersiz yaptım sabaha karşı suyum gelmişti açıklığım 1 cm di 10 saatte tam açıklığa kavuştum suni sancı almadım istemedim bebeği strese soktuğu için böyle geçmişti doğum anım

BurcuY92 35.haftadan beri ananaslar hurmalar ahududu çayı hepsini deniyorum maalesef gelmeyince gelmiyor

BurcuY92 39+3 gelen giden yok 🥰yarın kontrol günümüz acaba ne der doktor bize geri mi yollar eve yada doğması için suni sanci verir mi

eda9616 canm bende aynı 39+3 yarın kontrol günü ne der diye düşünüyorum sana geçen haftadan bisi demismiydi bana eğer bebek gelmezse sana suni sanci veririz demisti

iremm00 Neden normal gelmek varken böyle inat edip yapışıyorlar oldukları yere, yolunu gösteriyorum diyorum öne değil kanala doğru yaslayacaksın kafanı agshshsh

eda9616 Kan vereceğim, kontrol yapacak tek dediği o başkasına yatış dedi yanımda bana demedi.

seymaa7 İnatçı bebeler bunlar, çıksın döveceğim en sonunda o.O

BurcuY92 ahahahha benim ki ztn 22. Haf. Kanalda fjfj ama çıkamadı 😅🤣😅😅

iremm00 Benimki de 30. haftadan beri baş geliş ama sol tarafı yararak çıkmaya çalışıyor doğru yolu tam bulamadı agsgsgsh

iremm00 aminnn aminnn cümlemizin bebeğine, bir avazda doğuralım :)