Bende şurada bekleyeyim ulturasona göre 38+6 🤦‍♀️

BurcuY92 benimkide kız yapmadığım şey kalmadı artık sinirleniyorum fjfjfjfj🤣🤣🤣

38+6 artık gelsin belirti bile yok…

Sevdaa_kayaa sanci bile yok herseyi yaptım ve yapmaya da devam ediyorum zt. 22.haf beri baş gelis iyiceyerlestin be kızım daha ne beklersin 😅🤣🤣

BurcuY92 hurma yedım, günlük neredeyse 1 saatlik tempolu yürüyüş bazen artıyor bile ev işi yani evi baştan aşağı temizledim cinsellik 2 güne bir göğüse uyarıyı verdik 36. Haf. Beri kaynar duş alıyorum birde suya oturuyorum yani benim bile çıkasım geldi ama kızımda tık yok dodidk😅🤣🤣🤣🤣

iremm00 Yürüyüş dışında ben de yapıyorum hepsini neredeyse. Köy yeri soğuk oluyor diye çıkamadım iki gün önceye kadar da kar vardı zaten. Hurma, ananas, sıcak su, cinsellik, perine masajı, squat, bacak germe yapıyorum bakalım bu hafta geldi geldi gelmedi suni sancı dayarlarsa ondan korkuyorum :(

eda9616 Beni cuma günü yeniden kontrole çağırdı vallahi hem çok ağırlaştım hem de ufak tefek sancılar gelip gidiyor bazen bazen de tek tık olmuyor bütün gün sancı olmuyor.

BurcuY92 bende en çok ondan korkuyorum gerçekten doğal sanci varken. Suni çekmek istemiyorum 😒😒

BurcuY92 40.haftamda bile açılmam yoktu nişan gelmesine bebeğin başı aşağıda olmasına rağmen normal kontrole gittiğimde sancı çıkmıştı hissetmiyordum yatış verildi iki saatte bir açıklık kontrolü oldum pilates topunda egzersiz yaptım duşa girdim orada da egzersiz yaptım sabaha karşı suyum gelmişti açıklığım 1 cm di 10 saatte tam açıklığa kavuştum suni sancı almadım istemedim bebeği strese soktuğu için böyle geçmişti doğum anım

BurcuY92 35.haftadan beri ananaslar hurmalar ahududu çayı hepsini deniyorum maalesef gelmeyince gelmiyor

BurcuY92 39+3 gelen giden yok 🥰yarın kontrol günümüz acaba ne der doktor bize geri mi yollar eve yada doğması için suni sanci verir mi

eda9616 canm bende aynı 39+3 yarın kontrol günü ne der diye düşünüyorum sana geçen haftadan bisi demismiydi bana eğer bebek gelmezse sana suni sanci veririz demisti