Oztrksadiye Hım inşallah kötü bi sonuç çıkmaz doğum yaparsan haber ver canım 🥰
İzmir'de doğum yapacak olanlar
Mervelibol orası çok güzel şu anda dün daha oraya gittim Demet hanımı çok beğeniyorum
Tek beğenmediğim epidural yapmıyorlar çatır çatır doğum yaptım çok sancı çektim 😞😞
Parası neyse verelim dememize rağmen yapmadılar
Onun dışında her şeyiyle hala beğenirim Urla’yı
Dediğim gibi daha dün 6 haftalık kontrolüme oraya gittim ☺️
Denizm Demet baloğlu
Nagehan eskin
Meki Demireli
En çok Demet hanımı seviyorum
Ama cinsiyet haftalarında randevu bulamayıp meki beye gitmiştim bence tecrübeli bi doktor
İlk defa kız dedi 12. Haftalarda ve o şekilde hep kız çıktı cimcimem ☺️ Hep derim meki bey erken söyledi ve doğru çıktı diye tabi Allahtan ama tecrübeli bence
Şu an Demet Baloğluna gidiyorum
Zinnureyn35 ben de Nagihan hanıma gidiyorum haftaya görmek istedi beni ama randevu bulamıyorum, 35.haftada randevusuz alırlar mı acaba?
Mervelibol bilmiyorum ama alabilirler rica edersiniz bence neden olmasın🤗 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben daha 6. Haftadayım
Zinnureyn35 bende bu güne kadar hep demet baloğluna gittim meki beye de 2 defa gittim demet hanıma randevu bulamadığım zaman ikisi de iyiler işlerindee
Aslanidikut nasildi ilk dogumunuz? Ben de orda yapacagim. Mustafa melih erkan doktorum. Agustosta sezeryan olacak. Anlatabilir misiniz nasil ilgileri alakalari? Dogum sonrasi destek var mi? Emzirmeye yardimci oluyorlar mi? Hastane çıkışında bi hediye cantasi vermisler sanirim herkese gercekten verdiler mi? Bebege hastanede emzik vermeye izin veriyorlar mi?… gibi
Guler11
Ben de medicanaya gidiyorum axa sigorta ile ama nst yi karsilayacagini söylüyor sigorta. Sizden para mi istediler?
Dilarakn35 doktorun egepolle anlaşmalı, orada doğum yapacağım
İzmir özel avrupa cerrahi tıp merkezinde doğum yapan var mı ?
Benusi6535 merhaba özel kisminda mi normal poliklinikte mi muayene oluyorsunuz? Bende orda takipliyim de ama normal kısımda
Kbrbydk bende normal kısımdayim canm🥰