Mervelibol orası çok güzel şu anda dün daha oraya gittim Demet hanımı çok beğeniyorum
Tek beğenmediğim epidural yapmıyorlar çatır çatır doğum yaptım çok sancı çektim 😞😞
Parası neyse verelim dememize rağmen yapmadılar
Onun dışında her şeyiyle hala beğenirim Urla’yı
Dediğim gibi daha dün 6 haftalık kontrolüme oraya gittim ☺️

Denizm Demet baloğlu
    Nagehan eskin
    Meki Demireli

En çok Demet hanımı seviyorum
    Ama cinsiyet haftalarında randevu bulamayıp meki beye gitmiştim bence tecrübeli bi doktor
    İlk defa kız dedi 12. Haftalarda ve o şekilde hep kız çıktı cimcimem ☺️ Hep derim meki bey erken söyledi ve doğru çıktı diye tabi Allahtan ama tecrübeli bence
    Şu an Demet Baloğluna gidiyorum

Zinnureyn35 ben de Nagihan hanıma gidiyorum haftaya görmek istedi beni ama randevu bulamıyorum, 35.haftada randevusuz alırlar mı acaba?

Yelizo yok hayır sormadım bizim doğum teminatlı sigortamız var ondan

Mervelibol bilmiyorum ama alabilirler rica edersiniz bence neden olmasın🤗 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben daha 6. Haftadayım

Zinnureyn35 bende bu güne kadar hep demet baloğluna gittim meki beye de 2 defa gittim demet hanıma randevu bulamadığım zaman ikisi de iyiler işlerindee

Guler11 nst 34. Haftada başladı benim her hafta 1 kez girdim 250 TL haftalik

Aslanidikut nasildi ilk dogumunuz? Ben de orda yapacagim. Mustafa melih erkan doktorum. Agustosta sezeryan olacak. Anlatabilir misiniz nasil ilgileri alakalari? Dogum sonrasi destek var mi? Emzirmeye yardimci oluyorlar mi? Hastane çıkışında bi hediye cantasi vermisler sanirim herkese gercekten verdiler mi? Bebege hastanede emzik vermeye izin veriyorlar mi?… gibi

Guler11
          Ben de medicanaya gidiyorum axa sigorta ile ama nst yi karsilayacagini söylüyor sigorta. Sizden para mi istediler?

Csnsu3502 benimde bebeğim orda kalmıştı hemşireleri ve doktoru Burçin bey çok iyi evet. Ama şimdi gittiğim doktorum Şuan en iyi yoğun bakım egepolde dedi. Galende çok uzun süre tutuyorlar bebekleri dedi. Bende bu sefer egepolü tercih ettim

İzmir özel avrupa cerrahi tıp merkezinde doğum yapan var mı ?

nih Doğumun içine neler dahil su da ben de basından beri gidiyorum ama hiç bilgi vermiyorlar doğumla ilgili ve doktorum bu hafta hastane değiştirmiş çok kararsızım ne yapacağımla ilgili

• nih bunu yanıtladı.

Gizem9688 daha istemediler kontrol bayramdan sonra ama karşılamıyor %20 indirim yapıyor sadece

NGold hangi doktora gidiyordunuz?
                1 gece oda, bebek doktoru kontrole geliyor (sonrasında gene ücretsiz olarak ilk kontrole gidiyorsunuz bebek için), bebeğe hepatit b, k vitamini, topuk kanı. yani aslında klasik doğum paketi. merak ettiğiniz özel bir şey varsa da sorabilirsiniz

Nilckrr hayırlısı olsun cnm Egepolde çok kararsız kalmıştım birde arka sokağımda 😞 ama nasip işte erken doğum olabilir deyince direk prematürede iyisine baktım doktora baktım yoksa her küvöz aynı bence.

Benusi6535 merhaba özel kisminda mi normal poliklinikte mi muayene oluyorsunuz? Bende orda takipliyim de ama normal kısımda