Tugce-89 niye tekrarlıyorlar acaba benim iyi çıktığı halde endokrinine göndermişte bide orda muayene ol diye sizi direk endokrinine sevk edip artık o doktorun ilgilenmesi lazım zaten yüksek şekeri olan birine şeker yüklemek tehlikeli değilmi bilemedim
Şeker yüklemesi yaptıranlar bakabilirmi?
Kaç haftalıkken şeker yüklemesi yaptırılıyor
QueenMother bende ondan korktum ama bi sakıncası yok diyolar kimisi var diyo karışık yani
Alizeyasemin diyetisyen ne yazdı sana nelere dikkat ediyosun
Tugce-89 3 defa yaptırdım bişey olmuyor
Tugce-89 yaptır aynısını yaşadım
Tugce-89 şeker çok önemli Allah korusun şekerin varsa bebeğin zarar görebilir aynı şeyleri yaşadım şuan dikkat etmeseydim yaotirmasaydim belkide bebeğim tehlikedeydi
Yaptırdım arkadaşlar yine yüksek çıktı şeker hastasısın dedi dahiliye ve diyetisyene git dedi diyet yap olmazsa ilaç tedavisine başlar dedi
Masalll_26
Merhabalar bende yalovadayım Atakente gidiyorum haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam ama nasıl oluyor acaba önce doktora gidip o yönlendiriyor mu önceki kontrolümde yükleme yapılacak içeceğin ne kadarlık olacağını söylemedi diye hatırlıyorum sizinki nasıl oldu acaba
Busegrlk doktorunuz kimdi
Busegrlk önce doktora gidiceksin şeker yüklemesi vardı bu hafta onun için geldim diye sonra o soluyor yazıyor işte alt kata in şuradan kaydını açtır falan diye aşağıya tarif ettiği yere gidin zaten sisteme düşüyor
Masalll_26 Sedat bey doktorumuz ☺️
Masalll_26 Tamamdır teşekkür ediyorum ☺️
Busegrlk Doğru tercih 👍