Tugce-89 niye tekrarlıyorlar acaba benim iyi çıktığı halde endokrinine göndermişte bide orda muayene ol diye sizi direk endokrinine sevk edip artık o doktorun ilgilenmesi lazım zaten yüksek şekeri olan birine şeker yüklemek tehlikeli değilmi bilemedim

Kaç haftalıkken şeker yüklemesi yaptırılıyor

Nur3134 ben doktora gittiğimde 24+4 haftalıktım 24 25 haftalıkken yaptırılıyor

QueenMother bende ondan korktum ama bi sakıncası yok diyolar kimisi var diyo karışık yani

nuraysrhn doktorumla iyice konuşucam bakalım ne dicek ona göre yaptırıcam kesin yaptır der oda bakalım

Tugce-89 şeker çok önemli Allah korusun şekerin varsa bebeğin zarar görebilir aynı şeyleri yaşadım şuan dikkat etmeseydim yaotirmasaydim belkide bebeğim tehlikedeydi

Yaptırdım arkadaşlar yine yüksek çıktı şeker hastasısın dedi dahiliye ve diyetisyene git dedi diyet yap olmazsa ilaç tedavisine başlar dedi

Masalll_26
        Merhabalar bende yalovadayım Atakente gidiyorum haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam ama nasıl oluyor acaba önce doktora gidip o yönlendiriyor mu önceki kontrolümde yükleme yapılacak içeceğin ne kadarlık olacağını söylemedi diye hatırlıyorum sizinki nasıl oldu acaba

Busegrlk önce doktora gidiceksin şeker yüklemesi vardı bu hafta onun için geldim diye sonra o soluyor yazıyor işte alt kata in şuradan kaydını açtır falan diye aşağıya tarif ettiği yere gidin zaten sisteme düşüyor