BabyAta hayırlı ramazanlaroncelikle kedni tecrubemi yaziyorum buraya bizzat yaşadım 2018de bir kız bebege hamileydim ve cok erken suyum gelmeye baslamisti atakentte ahmet zare diye bir doktor vardi ona kontrollerim oluyordu sonra bir gun acillik oldum ve devlete gittim beni hemen bursaya sevk ettiler ama 2 bucuk yasinda da bir kizim vardi 3 hafta kadar bursada yattim sadece bebegin olmesini bekliyoruz ölsün bebegi inceliyecegiz diyerek benim psikolojimi bozdular ve imza atarak ciktim rabbim oraya düşürmesin sonra burda tekrar kendi doktoruma gittim ve bebegin suyu sinirdaydi ama bir yakinimim israri uzerine aynı gün filiz hanima gittim ama hic bisey soylemedim ki doktorun tecrübesini ogrenmek icin beni ultrasona aldi ve bebege bakti suyuma bakti plesantaya falan bakti cok guzel hic bir problem gorunmuyor bebegin haftasiyla uyumlu diyerek beni sedyeden kaldiriyordu ki eminisiniz diyerek sikayetlerimden bahsettim ve Allah allah iyi bakamadim o jalde diyerei tekrar muaneye devam etti ve evet bebegin suyu sinirda boyle giderse yasama olasılığı ve görünmüyor dedi nasil yani daha az once hersey normal diyorsunuz dedim ve kadin hemen kendini savunmaya gecti ben prinatoloji degilim gozumden kacabiligor gibi oaflar kullandi bemde ama sizin hastaniz olsam ve size devam etsem hic biseyden haberim olmuycak boype bir muane gormedim dedigimde kadin terslemeye basladi ve bende size guvensem ve evime gitsem demekki kendi hayatim bile risk altinda olacakti yani oyle mi diyerek tesekkur edip ciktim odadan ve arkamdan hala hadsiz diye bagiriyordu ben bu tecrubeye dayanarak kimseye filiz hanimi önermiyorum bende doktorunuzu tekrar bir gozden geciriniz