Tugbabuglem58 BabyAta uzun oldu biraz kusura bakmayin ama yasadiklarimi tam anlamiyla yazmasaydim anlatamazdim
BabyAta Tugbabuglem58 tecrübenizi anlattığınız için çok teşekkür ederim başka bir doktorlara da gitmeye karar verdim. Nasıl sonuçlandı hamileliğiniz bilmiyorum ama umarım hersey yolunda gitmiştir
Tugbabuglem58 BabyAta 2022de dogum yaptim atakent sedat beydi doktorum ve suan tekrar hamileyim yine sedat beye gidiyorum cok memnunum cok bilgili ve efendi bir doktor
Tugbabuglem58 BabyAta hayir sorun yapacagini sanmiyorum bende 2 sene once o haftalarda takip olmsya basladim sedat beye
Anneoluyorum19 BabyAta Hayatım mahvetti 1 ay oldu doğum yapalı çocuğum ölüyordu onun yüzünden neler çekiyoruz çocuğuma zarar verdi Allah kahretsin onu
Anneoluyorum19 BabyAta beni zorla normal doğuma aldı zorla doğurttu bebeğim baygın doğdu ölebilirdi günlerce onun yüzünden küvezde kaldı
Anneoluyorum19 BabyAta canını seven bu kadına gitmesin onun hiçbir şekilde bilgisi yok ebeleri olmasa hayatta doğum yapamaz
Anneoluyorum19 BabyAta kendisin sezaryan bilgisi olmadığı için normal doğuma aldı ebeler de yardımcı olduğu için
BabyAta Glm ben doğumu yaptım filiz hanımda sayesinde bebeğim küveze girmekten kurtuldu.. erken doğum yaptım ve süreci çok iyi yönetti çok memnun kaldım bilgisinin yetersiz olduğunu düşünmüyorum hamileliğim boyunca hiç bir aksilik yaşamadım