BabyAta Ben Kasım ayında doğum yaptım. Hala yazsam cevap verir Filiz hanım, ilgili alakası mükemmeldi. Benim sıkıntım ebeydi. Çok sert bi ebeydi ilk tecrübemiz ve haliyle stresli oluyoruz, ılımlı yaklaşıp insanı motive etmesi gerekir. Ben mesai saati dışı oradaydım ama çok geç gitmedim filiz hanım beni bekliyordu, belki çatı muayenemi o an o yapmasaydı normal doğum yapardım. Ama ebe çok strese soktu beni. Giden 3 4 arkadaşım var ve hepsi ebeden kaynaklı eleştirenler. Ha sezeryan düşünüyorsanız zaten direk belli olacaktır ve ebeyle bir işiniz olmayacaktır. Doktorkugundan, ilgisinden hiç şüphem yok Filiz hanım gayet mükemmel ama tekrar gider miyim diye sorsanız hayır o hastaneyi tercih etmem. Bence bir ebe insanı telaşlandırmak yerine, motive etmeli. Sen yaparsın, olur vs gibi. Olmuyorsa zaten zorunlu sezeryan deniyor. Benim yavaş yavaş suyum geliyordu muayene için gittim doğuma girdim. Keşke bir gün daha bekleyip sabahtan Filiz hanıma muayene olsaydım dedim. Şuan ki aklım olsa Aktif veya Atakent hastanesinde de doktor bakardım. Doğum anında Doktor ne kadar önemliyse, ebe de bir o kadar çok önemli. Bir arkadaş daha var burada bulup onuda etiketleyeyim o benden sonra doğum yaptı.