Ayrıntılı ultrason ❤️
Semanurry ben erken doğum kaynaklı Zeynep Kamilde perinatoloji takipliyim , bi anne adayı vardı beklerken, doktorunun yönlendirmesi ile randevu almış detaylı baktırmak için, ama kadını geri gönderdiler riskli gebe harici burda detaylı bakmıyoruz, 2 li test var sadece dediler , bilmiyorum resmen muayeneye almadan gönderdiler kadını her yerde aynı mı bilemiyorum 🤷♀️
- Düzenlendi
Semanurry benim gibi riskli gebelere çok didik didik bakıyolar en az 15 dakika sürüyor benim her kontrolüm , bunu bahane ederek yoğunluk olmasın diye almıyorlar büyük ihtimalle , ben gözlerimle şahit oldum riskli hasta olmadığı için bakılmadı yani kadına, doktoru yönlendirmiş diye gelmiş garibim, mhrs den de Randevu bulamıyorlar burda hep yazıyo anneler🤷♀️ en azından haftanın 1 gününü detaylıya ayırabilirler bilmiyorum
Semanurry memnun kaldınız mı acaba güzel ilgilendiler mi
Semanurry bende Pendik’te oturuyorum hangi hastaneden aldınız acaba bende 17 haftalığım Zeynep Kamilden randevu aldım detaylı ultrason için gidecektim ama renkli olmuyor demişler üzüldüm
Semanurry benimde Mart sonuna kadar gitmem gerekiyorda renkli fotoğraf falan veriyorlar mi
Kubra-00 bende orayı gcen ay aradıgımsa bana bin80 tl dedıler nasıl 1300 dedıler sıze anlamadım
Kubra-00 cnm ben gcen ay aradıgımda ole dedıler yarın arıcam buarada nasıl guzelmı cnm hayatımda ılk dfa gıdıcem oray
Arkadaşlar mhrs den randevu talep ettim ve 1 hafta sonra bana uygun randevu açıldı oluşturabilirsiniz diye mesaj geldi direk aldım 4 gün sonraya verildi benim başvurdugum göztepe devlet hastanesi ilk gebeliğimdede oraya gitmiştim cok memnun kaldıgım için şansımızı deneyelim dedik eger vaktiniz var ise yapın sizlerde özel dr ye vereceğimize bebeklerimizin ihtiyacını karşılayabiliriz 🙏🏻