yenidenanne34 benimkinde bu çizgiler vardı evet ama fotolar çok netti. Okadar netti ki ben o çizgileri hiç takmadım. Çizdekiler evet pek net değil. Hatta bendekiler daha koyu renk. Koyu sarı gibi. Bilemedim . Ben burda çok pahalı yerlere gidip foto atanlarıda gördüm. Benimki kadar net değillerdi hatta onlarınkindede o çizgiler vardı. Sizinki kaç haftalık tı. Ben 23.haftamda gitmiştim. Bebeğim büyümüştü yani

Kubra-00 renkleri koyu onda sıkıntı yok ama ilk oglumun resimleriyle kiyasladim ister istemez baya bi fark var. Ben ilk 21de gittim ölçümleri vs yapti ama bebegim yüzünü tam gostermeyince 1 hafta sonra tekrar gittim yani 22de o zaman görüntüleri ve raporu aldik bak bu oglumunki arada cok fark var

yenidenanne34 benimkilerle arasında dağlar kadar fark var hiç net değil bu. Bilemiyorum cihazları bozuldu demekki yada eskisi gibi iyi değil. Ben oraya gideli 10 ay oldu

Kubra-00 belkide neyse saglik olsun ekrandan bol bol izledim kuzucugumu net olmasa da yüzünün fotosunu da aldik en önemlisi sağlığı yerinde bunlara cok şükür 🥰

Kubra-00 bende yeni randevu aldım o hastaneye detaylı ultrason için 1080 tl siz muayene de mi oldunuz sizinki daha fazla

Kızlar merhaba bende güneşli Erdem hastanesinden Perinatoloji bölümüne rendevu aldım 2600 TL di ilk defa gidicem merak ediyorum inşallah güzel geçer

Ceren2020 merhaba acaba detaylı fotoğrafını turuncu olarak verıyorlarmı veya gösteriyorlarmı yoksa sadwce normal ultrason gibi siyah beyazmı

Kubra-00 bölüm onemli tabi ayrintili ultrason sağlıklı sonuç için perinatolog bakmalı

Cerrahpaşayı kesinlikle tavsiye ediyorum google uzerinden online randevu alin o kadR ilgililer ki allah razi olsun gercekten

New34 ben gittiğimde organlarına tek tek baktı. Heryerini ayrı raporladı. Başka ne olsun ki. Bölümleri pek bilmiyorum tıp dilinde

@“Kubra-00”#p3192398kadın doğum yetersiz o konuda perinatologda kadın doğum doktoru ama uzmanligini o alanda yaptırmış yani anne karnındaki bebeğin herhangi bi sikintisi var mı organlarin durumu vs bunlara daha çok hakimdir

Becem 5 nisan tabi memnun kalırsam dönüş yaparım sizlere

Ladyss ben istanbul pendikte oturuyorum çok uzak kalıyor araçla gelsek benzin parasını geliş gidiş derken özele veririm diye düşündüm o parayı