Kızlar 18.haftamdan herkese merhaba 🍀
İstanbulda devlet hastanesinde ayrıntılı/detaylı ultrason çekilen var mı? Memnun kaldınız mı hangi hastanede çektirdiniz yardımcı olabilir misiniz 🩷

Semanurry devlette ultrason çektiren olmadı mı ya 😞 yardımcı olsanız

6 gün sonra

Ben ilk kızım da Zeynep kamil de yaptırmıştım 5 sene önce sadece kendileri bakıyorlar 10 dk olmadan çıkıyorsun siyah beyaz bakıyorlar malesef canım imkanın varsa özele gidebilirsin ben de şuan 17 haftalığım özele gideceğim kızımda hiç anı hatıra yok eli ayağı net belli olan bunda olsun istiyorum bi de devlette sana hiç göstermiyorlar ama özelde detaylı detaylı anlatıyorlarmış

Semanurry devlette yok detayli ultrason özel de bakıyorlar bizde bugün arayıp sorduk 4000 TL dediler iki ayrı hastaneye de mecbur bebeğimiz için vericez ilk kızımdan yaptırmıştım geçen sene 1500 tlydi beyninde kis olduğunu kalbi delik olduğunu öğrenmiştik şükür geçti sagligi yerinde olsunda hersey hallolur

Becem aa böyle olduğunu bilmiyordum bende özel hastanede yaptırayım madem

Ben devlet hastenesine gidiyorum bugün doktorum ayrıntılı ultrason için gün almamı söyledi 19 nisana verdiler doktorunuz bir şey söylemedi mi

23 haftamda üsküdar hospitaltürk hastanesinde çektirmiştim. Özel yerdi ama çok ucuzdu. En son 1.300 tl idi. Şuan nekadardır bilemem ama yinede diğer yerlere göre ucuzdur

Kubra-00 orası için perinatoloji bölümü değil de başka bi bölüm bakıyor diyorlar doğru mı

Becem bölümü ne yapacaksınız anlamadım? Bildiğiniz kadın doktoru bakıyor rabia hanım. Çokta güzel bakıyor bana bisürü fotolarda vermişti hepsi net . Raporlarıda hazırlayıp dosya halinde vermişti. Başka ne isteyeyim ki

Kubra-00 her yer de perinataloji bölümü bakmalı diyorlardı onun için sordum cevabınız için teşekkürler

Mst12 hayır bana gün falan vermediler randevu alabilirsiniz 182 den dediler 🤔

Kubra-00 teşekkür ederim bende pendikte bi hastanede buldum 1600 dü pendikkart geçiyor onunla indirimli oluyormuş

Semanurry ben erken doğum kaynaklı Zeynep Kamilde perinatoloji takipliyim , bi anne adayı vardı beklerken, doktorunun yönlendirmesi ile randevu almış detaylı baktırmak için, ama kadını geri gönderdiler riskli gebe harici burda detaylı bakmıyoruz, 2 li test var sadece dediler , bilmiyorum resmen muayeneye almadan gönderdiler kadını her yerde aynı mı bilemiyorum 🤷‍♀️

huysuz__ bende bitek zeynep kamilde yapıyolar sanmıştım devlet yapmıyosa biz gebe değil miyiz gebe ayırt ediyor resmen ya özele para kazandıralım bizde 🤷🏼‍♀️

Semanurry benim gibi riskli gebelere çok didik didik bakıyolar en az 15 dakika sürüyor benim her kontrolüm , bunu bahane ederek yoğunluk olmasın diye almıyorlar büyük ihtimalle , ben gözlerimle şahit oldum riskli hasta olmadığı için bakılmadı yani kadına, doktoru yönlendirmiş diye gelmiş garibim, mhrs den de Randevu bulamıyorlar burda hep yazıyo anneler🤷‍♀️ en azından haftanın 1 gününü detaylıya ayırabilirler bilmiyorum