CRP yüksek çıktı
Gribim bende de enfeksiyon çıktı hamileliğim süresince 3. Antibiyotik kullanışım
Kader-46 canım ilk hamileliğimde crp yüzünden 6 ay kanamam durmadı o kadar geç farkedildi ki bebeğin eşine geçmişti o kanıyordu şimdi ikinciye hamileyim 20 haftalık bu 4. Kutu antibiyotiğim crp antibiyotikle düşüyor tekrar çıkıyor 13 haftaya kadar kanamam oldu sonra antibiyotiklerle durdu crp çok önemli sadece hamilelik değil normaldede o yüzden doktorum 2 hamileliğimdede böyle bişey yaşadığım için doğumdan sonra mutlaka baktır dedi ihmal etme kendi doktorun mutlaka antibiyotik verir en kötü ihtimal bir perinatoloji uzmanına görün
Kader-46 merhaba hamileliğimin başından beri dirençli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum crp 49 falandı Şuan 30larda yani düşmüyor. 32.haftayım. Crp her zaman bir enfeksiyon varlığı değildir vücutta bir yıkım sonucu yükselir morarmayla bile yükselebilecek bir değerdir doktorlar bu konuda çok kararsızlar ama tabi ki önlem için gerekli antibiyotiği kullanmak iyi gelebilir. Ben leblebi yiyip ,kızılcık şerbeti vs içmiştim belki denersiniz. Ama bir idrar kültürü verseniz de iyi olabilir bence
ikiprensannesi___ nasil alcaklardi bebegi
ESMAARAS sadece bilinçsiz doktorun bebeğini almamız lazım enfeksiyon bulaşmış diye beni korkuttu geliyorum hastaneye hocam dedim mesai bitti demişti çok şükür ki o zaman yazışmamızın kaydını alıp şikayet etmiştim. O zaman korkuyla belki bebeğimi karnımda ilaç verip düşüreceklerdi
Kader-46 olumsuz şeyler düşünme canım. Hepimiz geçiriyoruz enfeksiyon haftalardır savaşıyorum ilaçlarla ayaktayız korkma sadece sen değilsin. Kötü şeyler düşünüp kendini de minik yavrunu da strese sokma . Annelik zor bir süreç evet ama tadını çıkarmaya çalış . Kontrol altında olduğun sürece sıkıntı olmaz merak etme Allahın izniyle
10 çıktı benim yine de antibiyotik verdi
Kader-46 benim sizden her zaman değerim yüksek çıkıyor, hiçbir ilaç kullandırmadi doktor, belki çok fazla sizde rahatsızlığı varsa sizde bilemiyorum, oğlum okula gidince maalesef sürekli eve hastalık geliyor, Rabbim bizleri , bebişlerimizi korusun
Kader-46 doğdu doğdu 3 buçuk yaşında kızım crp heryerden yükselebiliyor ya herşeyden bulaşabiliyor ben evdeyim hep yinede bir türlü kurtulamıyorum
Paronayanne çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız. Aynen biraz stresliyim ama artık düşünmeyeceğim.
Paronayanne çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. Doğru diyorsunuz
Kader-46 amin cümlemizin evladına inşallah
Kader-46 kadın doğum doktorunuz yok mu bu enfeksiyonla kesinlikle antibiyotik kullanmanız lazım bana bi antibiyotik yazmışlardı adını hatırlamıyorum kadın doğum doktorum onun yerine largopen die bi antibiyotik almamı söyledi onu kullandım ama emzirirkende 50 çeşit antibiyotik kullanmak zorunda kaldım doğum doktorunuza sorun bence