Kader-46 olumsuz şeyler düşünme canım. Hepimiz geçiriyoruz enfeksiyon haftalardır savaşıyorum ilaçlarla ayaktayız korkma sadece sen değilsin. Kötü şeyler düşünüp kendini de minik yavrunu da strese sokma . Annelik zor bir süreç evet ama tadını çıkarmaya çalış . Kontrol altında olduğun sürece sıkıntı olmaz merak etme Allahın izniyle

Nilckrr crp kandaki enfeksiyon degilmi idrardaki değil diye biliyorum cunku bende 2 gun once verdim crp icin kan aldikar normal cikti değer idrarda verdim orada lokosit yuksek cikti buda iddar yolu oluyor

10 çıktı benim yine de antibiyotik verdi

Kader-46 benim sizden her zaman değerim yüksek çıkıyor, hiçbir ilaç kullandırmadi doktor, belki çok fazla sizde rahatsızlığı varsa sizde bilemiyorum, oğlum okula gidince maalesef sürekli eve hastalık geliyor, Rabbim bizleri , bebişlerimizi korusun

Kader-46 doğdu doğdu 3 buçuk yaşında kızım crp heryerden yükselebiliyor ya herşeyden bulaşabiliyor ben evdeyim hep yinede bir türlü kurtulamıyorum

Nilckrr geçmiş olsun. Teşekkür ederim. İdrar kültürü de verdim tabi lökosit çıktı

Paronayanne çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız. Aynen biraz stresliyim ama artık düşünmeyeceğim.

Kader-46 kadın doğum doktorunuz yok mu bu enfeksiyonla kesinlikle antibiyotik kullanmanız lazım bana bi antibiyotik yazmışlardı adını hatırlamıyorum kadın doğum doktorum onun yerine largopen die bi antibiyotik almamı söyledi onu kullandım ama emzirirkende 50 çeşit antibiyotik kullanmak zorunda kaldım doğum doktorunuza sorun bence

Iremkoko kadın doğum doktorum başka ilçede sordum doktor ne diyorsa onu kullan dedi. Antibiyotik alıyorum 2 gündür damardan ama daha kötü oldum anlamadım ben bu işten bir şey

Kader-46 8 haftalarda benim crp 339 civari çıkmıştı asiri vücut agrim vardi soguk alginligi geciriyordum antibiyotikle düştü bir hafta sonra 13 sonrasinda bu aralar 17lerde geziyor doktor bile sebebini cozememisti neden bu kadar yükseldiğinin bebegime bisey olmadi şükür o an olacak dediler cok korktum insallah organlarina gelisimine de birsey olmamistir 16 haftalığız suan benimde aklimda o günden beri hep bi soru isareti kaldi ne yazık ki

sarelle01 çok geçmiş olsun. Benim merak ettiğim size antibiyotiği hap olarak mı verdiler? Bana vermiyor doktor ya damardan veriyor sinirlerim bozuldu hala düzelmedim

Antibiyotik kullanmazsan sorun olur ben geç kalıp kullanmadığım için bebeğimi 15 haftalık kaybettim aksatmadan kullan bir şey olmaz merak etme benimde crp 68’di

Kader-46 doktor da zaten bebeğiniz ölsün diye ilaç vermiştir size 😒 ya yanlış anlamayın ama madem doktorlara güveniniz yok crp için de internetten çözüm bulsaydınız.

Reina hanımefendi doktor bana ilaç vermedi zaten evet doğru diyorsunuz ölmesi için yapıyor. İnternetten araştırmak her bilinçli insanın yapacağı bir şeydir. Ama endişelenmekte her annenin yapacağı şeydir. O yüzden saçma sapan yorum yapmayın lütfen kendi işinize bakın. Ben burada moral bulmaya destek almaya çalışıyorum. Sizin gibi insanlarla muhatap olmak için yazmıyorum.

Kader-46 evet agumentin kullandim yavas yavas düşmüştü ama doktor hala o kadar yukselmesi imkansiz diyordu neden oldu bende anlamadım bütün virus testleri yapılmıştı bana vajinadan kultur bile aldilar o anda