Arkadaşlar merhaba perşembe günü crp 65 çıktı enfeksiyon hastalıkları bana antibiyotik verdi damardan. 2 gün daha alacağım. Ama moralim çok bozuk bebeğe bir şey oldu mu? Yerinde duruyor mu? Bu durumu yaşayanlar bana lütfen sürecinizi anlatır mısınız ? Çok tedirginim

İnternetten baktım bebek ölebiliyor ve hiçbir belirti olmuyor. Sanki göğüslerim yumuşamış gibi. Ben mi yanlış hissediyorum.

Kader-46 benm 10 haftalıkken 150 çıkmıştı 4 gün hastanede yattım cnm dün yine şikayetle gittim bu defada değerim yüksek çıktı antibiyotik başladı doktorum ama için rahat olsun ilaçlar iyi geliyor

Kader-46 hamileyken antibiyotik kullanılıyo yani ben kullanmıştım ama crpniz çok yüksek bu arada kesinlikle kullanmak zorundasın başka türlü asla geçmez ben mastitten ameliyat oldum crpm 50 iydi beni hemen ameliyata aldı sanırım hamileyken largopen antibiyotik zararsız ama eczanelerde bulmak çok zor ama şuan o enfeksiyonu durdurmanız en önemlisi olumlu ve pozitif düşünün bebeğinize bişey olucağını hiç sanmıyorum ama bu değerle siz kendinizi aşırı halsiz hissedebilirsiniz yani antibiyotik içmiyim falan die sakın düşünmeyin daha da kötüye gider kesinlikle doktorunuzun dediklerini yapmanızı öneriyorum antibiyotiksiz asla geçmez

Kader-46 canım benim 9.haftamda çok kötü hasta oldum önce enfeksiyon 60 çıktı senin gibi ikinci hafta düştü ilaçsız üçüncü hafta 130 çıktı crp ve antibiyotik başladı doktorum ama şükür bebeğime bisey olmadı icini ferah tuttt

Emineacr geçmiş olsun canım. Senin de yüksekmiş. Evet ben de ilaçlara güveneceğim

Iremkoko ben baştan beri antibiyotik istedim doktor veremem dedi. Israr edince kefil olamam dedi bir de. Kesinlikle geçmiyor. Çok teşekkür ederim.

Mranaa çok sağol canım içimi rahatlattın biraz. Ama hafta içi ilk işim kalp atışını duymaya gitmek olacak.

Gribim bende de enfeksiyon çıktı hamileliğim süresince 3. Antibiyotik kullanışım