Arkadaşlar merhaba perşembe günü crp 65 çıktı enfeksiyon hastalıkları bana antibiyotik verdi damardan. 2 gün daha alacağım. Ama moralim çok bozuk bebeğe bir şey oldu mu? Yerinde duruyor mu? Bu durumu yaşayanlar bana lütfen sürecinizi anlatır mısınız ? Çok tedirginim
CRP yüksek çıktı
İnternetten baktım bebek ölebiliyor ve hiçbir belirti olmuyor. Sanki göğüslerim yumuşamış gibi. Ben mi yanlış hissediyorum.
Kader-46 canım her hafta kan veriyordum korkma bende çok korktum zaten ilaç enfeksiyon için ilaç vermediler mi sana
Kader-46 İnternetten bir şey okuma boş ver güzel düşün güzel olsun
ikiprensannesi___ ne kendimi yiyorum böyle de ve hala düzelemedim de
ikiprensannesi___ buradaki doktor antibiyotik veremem dedi enfeksiyon hastalıklarına gittim bugün damardan antibiyotik verdi. İlaç yazamam dedi
Kader-46 bende çok korkmuştum bebeğimi alacaklardı ama çok şükür doğdu belki düzelir antibiyotik almışsın çok şükür Rabbim şifanı versin
Kader-46 hamileyken antibiyotik kullanılıyo yani ben kullanmıştım ama crpniz çok yüksek bu arada kesinlikle kullanmak zorundasın başka türlü asla geçmez ben mastitten ameliyat oldum crpm 50 iydi beni hemen ameliyata aldı sanırım hamileyken largopen antibiyotik zararsız ama eczanelerde bulmak çok zor ama şuan o enfeksiyonu durdurmanız en önemlisi olumlu ve pozitif düşünün bebeğinize bişey olucağını hiç sanmıyorum ama bu değerle siz kendinizi aşırı halsiz hissedebilirsiniz yani antibiyotik içmiyim falan die sakın düşünmeyin daha da kötüye gider kesinlikle doktorunuzun dediklerini yapmanızı öneriyorum antibiyotiksiz asla geçmez
ikiprensannesi___ çok teşekkür ederim
Gribim bende de enfeksiyon çıktı hamileliğim süresince 3. Antibiyotik kullanışım