myangelson Ahsen_ahsen ahahah 😂 çok fazla tuketilmedigi sürece birşey olmaz. benim bir arkadaşım var sucuk bile yemiyordu 😅 benim doktorum dediklerim dışında istediklerini abartmadan ye hamurisi vs kilo açısından sıkıntı yapar demişti
mavikalpvemavikalp Ahsen_ahsen hergün yemeyin ya ben haftada 2-3 kere tüketiyorum dayanamıyorum çünkü sadece midemş yakıyor 😅
Evhamlikurabiyeanne Arada yiyorum kizima hamileyken tane olarak bir iki tane yemistim bu sefer kasmıyorum o kadar caniniz cektiyse yiyin tansiyon seker yoksa tabii
Zeynep-A Ahsen_ahsen bende aşerdiğim zaman aklımdan gitmiyordu bir türlü yedim çok şükür bir sorun çıkmadı
Evhamlikurabiyeanne Bizim komsunun gelini her gün cola ile storyler atıyordu abovv ben cips cikolata bile yemedim diyordum su an cayin yanında probis ve cizi yerken yorum yazıyorum ikincilerde istesen de kasamiyormussun 🤣
Firstpreg Ahsen_ahsen Afiyet olsun 🥰 Ben de birkaç kere yedim, çok güzeldi ☺️ Çok aşırı mutlu oldum yerken
Iremparlkc2 Ahsen_ahsen bir ara bende cips aşeriyordum resmen abarttım da diyebilirim ama daha sonra kan değerlerimde ast alt yüksek çıktı doktor abur cubura dikkat etmemi söyledi cips yemeyi kestim keseli sonuçlar normal çıkıyor sende dikkat et canım aşırı yeme
Ahsen_ahsen Iremparlkc2 geçmiş olsun düzelmesine sevindim. Normalde çok düşkün olduğum bir şey değil zaten ama çok canım isteyince yedim bir seferlik. Bir daha almam inşallah nefsim köreldi 😊 çok teşekkür ederim yorumunuz için ❣️