Hamilelikte cips yemek zararlı mı diye sormayacağım biliyorum ki zararlı ama 1 haftadır adeta aşeriyorum direnmeye çalıştım ama az evvel markete gitmiştik dayanamayıp 2 paket aldım. Bana teselli verin birey olmaz deyin bacılar vicdanım rahatlasın.

Ahsen_ahsen elbet zararlı ama bazen frenleyemiyor insan kendini. Bugün markette görünce benimde canım çekti çok yemem kırk yılda bir ama bir oturuşta 2 paket verseler yerim bende. Sıkıntı olmaz çok katkılı şeyler yiyoruz bir paket yiyince bayar zaten ye gitsin 😁😁😁

Ahsen_ahsen bir şey olmaz diyemeyiz bu size kilo yağ olarak geri döner 🙈 bebege direk bir zararı olmaz uzun dönemde bu tarz paketli gıdarlar hormonlarımıza etki ediyor. Yani şimdi buraya gelecektir ben yedim hiç bir şey olmadı diyenler 😂 anlık bir şey olmaz zaten bunu alışkanlık haline getirince olur. Bu arada bende arada yiyorum insanın cani çekiyor ayda bir iki

Ahsen_ahsen ben bı sure yedıgıme octıgıme dikkat ettim ama suan canımın ıstedıgı herseyı yıyorum ama çok degıl hepsınden azar azar belırlı gunlerde

Kbrbydk bende normalde pek yemem yılda bir kaç kez alınırsa yerdim ama bir haftadır kokusu burnuma geliyor resmen 😅

BabyAta evet haklısınız ama zaten sürekli yediğim bir şey değil inşallah bir seferden bir şey olmaz 🙈😅

mervemurat16, başlığı Gebelikte cips tüketmek olarak değiştirdi.

Ahsen_ahsen bu kadar kasmayın ya canınızın istediğini abartmadan yiyebilirsiniz çiğ ürünler ve sakatat tuketilmedigi sürece doktorlar izin veriyor genelde

Ahsen_ahsen merhaba pek çok şeye dikkat ediyorum ama cips canım çok çektiğinde yiyorum. Geçtiğimiz akşam katıldığım bir eğitimde de doktor “ paketli gıdalar her zaman çok zararlı, hamilelikte özellikle tüketmemek gerek ama günümüzde sakınmak çok zor o yüzden çok üzerine düşünmeyin” dedi. Açıkçası alkol, sigara, çiğ et, dip balıkları, iyi yıkandığından emin olmadığım yeşillik, bitki çayı, aşırı kafein bunlar öncelikle uzak durduklarım cips, çikolata, gofret, hazır gıdalar v.s arada tüketiyorum. 30. Haftaya giriyoruz sağlıkla inşallah böyle tamamlarız. Siz de stres yapmayın abartmadan hamileliğin tadını çıkarın derim ☺️

myangelson evet her şey kafada bitiyor dediğiniz gibi çok kasmamak lazım. Buradaki hanım kardeşlerimin verdiği yetkiye dayanarak bismillah dedim yedim 😊

Ozdenaslan merhaba 😊 ölçülü olduktan sonra bir sorun yok demek. Maşallah sizin pek bir şeyiniz kalmamış sağlıkla kavuşun inşallah.

Ahsen_ahsen
                Şuan zararlı olduğunu duydum canım sürekli istiyo eskiden baharatlı severdim şimdi tuzlu ruffles .markete gitikce alıp yiyorum kuzenime sordum şimdi yanımda 4 çocuğu var ye gitsin dio o 2. Sinde her gün yiyomus 🤣🤣🤣 aralarından tek normal ve guzel olan çocuk o (tek kız) 🤣🤣🤣🤣

Ahsen_ahsen ben gebeliğim boyunca kendimi ksiitlamadim ne canım çekiyorsa azda olsa yedim bence sizde öyle yapsanız iyi olur çok şükür şuana kadar bişey olmadi