mervemurat16, başlığı Gebelikte cips tüketmek olarak değiştirdi.

Ahsen_ahsen bu kadar kasmayın ya canınızın istediğini abartmadan yiyebilirsiniz çiğ ürünler ve sakatat tuketilmedigi sürece doktorlar izin veriyor genelde

Ahsen_ahsen merhaba pek çok şeye dikkat ediyorum ama cips canım çok çektiğinde yiyorum. Geçtiğimiz akşam katıldığım bir eğitimde de doktor “ paketli gıdalar her zaman çok zararlı, hamilelikte özellikle tüketmemek gerek ama günümüzde sakınmak çok zor o yüzden çok üzerine düşünmeyin” dedi. Açıkçası alkol, sigara, çiğ et, dip balıkları, iyi yıkandığından emin olmadığım yeşillik, bitki çayı, aşırı kafein bunlar öncelikle uzak durduklarım cips, çikolata, gofret, hazır gıdalar v.s arada tüketiyorum. 30. Haftaya giriyoruz sağlıkla inşallah böyle tamamlarız. Siz de stres yapmayın abartmadan hamileliğin tadını çıkarın derim ☺️

myangelson evet her şey kafada bitiyor dediğiniz gibi çok kasmamak lazım. Buradaki hanım kardeşlerimin verdiği yetkiye dayanarak bismillah dedim yedim 😊

Ozdenaslan merhaba 😊 ölçülü olduktan sonra bir sorun yok demek. Maşallah sizin pek bir şeyiniz kalmamış sağlıkla kavuşun inşallah.

Ahsen_ahsen
          Şuan zararlı olduğunu duydum canım sürekli istiyo eskiden baharatlı severdim şimdi tuzlu ruffles .markete gitikce alıp yiyorum kuzenime sordum şimdi yanımda 4 çocuğu var ye gitsin dio o 2. Sinde her gün yiyomus 🤣🤣🤣 aralarından tek normal ve guzel olan çocuk o (tek kız) 🤣🤣🤣🤣

Ahsen_ahsen ben gebeliğim boyunca kendimi ksiitlamadim ne canım çekiyorsa azda olsa yedim bence sizde öyle yapsanız iyi olur çok şükür şuana kadar bişey olmadi

Ahsen_ahsen ahahah 😂 çok fazla tuketilmedigi sürece birşey olmaz. benim bir arkadaşım var sucuk bile yemiyordu 😅 benim doktorum dediklerim dışında istediklerini abartmadan ye hamurisi vs kilo açısından sıkıntı yapar demişti

Arada yiyorum kizima hamileyken tane olarak bir iki tane yemistim bu sefer kasmıyorum o kadar caniniz cektiyse yiyin tansiyon seker yoksa tabii

Bizim komsunun gelini her gün cola ile storyler atıyordu abovv ben cips cikolata bile yemedim diyordum su an cayin yanında probis ve cizi yerken yorum yazıyorum
            ikincilerde istesen de kasamiyormussun 🤣