Kızlar 8 haftalık bebeyim dün kahve rengi lekelenme oldu ama gece 3 den beri yok eşimle kan uyuşmazlımız var dıyer gebelıkşerde düşük olmasın diye kan uyuşmazlı iğnesi yapacaklar hıc yaptıran var mı sonradan bi sorun oldu mu

Zeliha-16 bende 2 hafta sonra yaptıracağım. Kanama olsaydı benimde erken yapılacaktı. O iğne çok önemli canım. Yaptırmalısın

Zeliha-16 kanama, lekelenme olursa muhakkak yapılması gerekiyor bizdede kan uyuşmazlığı var kanama olduğunda ya da lekelenme olduğunda bebek eğer babanın kanını aldıysa sizin vücudunuz onu yoketmeye yönetilik antikor üretiyor o yüzden de 24 saat içinde kan uyuşmazlık yani anti d iğnesi yapılıyor biz 28. Haftada olduk bir sorun olmuyor tam tersi rahat ve güvende hissediyorsunuz zaten basit normal bir iğne kalçadan yapılıyor

6+3 de lekelenmeyle gittim bizde de kan uyusmazlığı vardı iğne yapıldı bi zararı yokmuş 12 hafta da bir yaptırılabiliyormuş 8+4 oldum hafta bi lekelenmem devam ediyor ama kesede bebekde bişy görünmüyor sağlıklı diyorlar. Korkma yaptır yaptırmamak daha kötü sonuçlar çıkarır zararlı bi iğne değil

Zeliha-16 hayır korkma daha küçükken yaptırdım ben işte. Sonuçta bu bebekde artık kan akısı var kalbi artıyor uyusmuyorsanız tehdit algılıycak hemen yaptırmalısınız

Zeliha-16 ben 5 haftalıkken yaptırmıştım bir önceki gebeliğimde bu sefer bir damla kanamam olduğu için 11. Haftada yaptılar sıkıntı olmuyor canım tedbiren yapıyorlar. En yakın acile gitsen desen kan tahlili alıp yapıyorlar

Zeliha-16 yok olmadı sonradında oluyo du ama iğneden kaynaklı değil dedi doktor büyüdüğü için kasık ağrıları

Zeliha-16 bizde de kan uyuşmazlığı var canım. Benim 12 haftaya kadar kanamam yada kahverengi akıntım olmadı. Bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum o gün kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. Her hangi bir yan etkisi yok normal iğne gibi. Kalçadan yapıyorlar.

FatmaB_ ya gecmiş olsun Allah’ım inşallah tekrar nasıp eder 🙏🤲

FatmaB_ kuzenimde düşükten hemen sonra vuruldu sonra tekrar hamile kaldı sizde inşallah alırsın güzel haber