Kızlar 8 haftalık bebeyim dün kahve rengi lekelenme oldu ama gece 3 den beri yok eşimle kan uyuşmazlımız var dıyer gebelıkşerde düşük olmasın diye kan uyuşmazlı iğnesi yapacaklar hıc yaptıran var mı sonradan bi sorun oldu mu
8 haftalıken kan uyuşmazlı ignesi
Kızlar lütfen bakınn
Hazall23 şu an kaç haftalısıznı
Hazall23 bende kanama olamadı kahve rengi akıntı oldu
Başka yaşayan yok mu acaba
- Düzenlendi
Zeliha-16 kanama, lekelenme olursa muhakkak yapılması gerekiyor bizdede kan uyuşmazlığı var kanama olduğunda ya da lekelenme olduğunda bebek eğer babanın kanını aldıysa sizin vücudunuz onu yoketmeye yönetilik antikor üretiyor o yüzden de 24 saat içinde kan uyuşmazlık yani anti d iğnesi yapılıyor biz 28. Haftada olduk bir sorun olmuyor tam tersi rahat ve güvende hissediyorsunuz zaten basit normal bir iğne kalçadan yapılıyor
6+3 de lekelenmeyle gittim bizde de kan uyusmazlığı vardı iğne yapıldı bi zararı yokmuş 12 hafta da bir yaptırılabiliyormuş 8+4 oldum hafta bi lekelenmem devam ediyor ama kesede bebekde bişy görünmüyor sağlıklı diyorlar. Korkma yaptır yaptırmamak daha kötü sonuçlar çıkarır zararlı bi iğne değil
svncgldgn teşekür ederim
Gulperi-selim06 8 haftalık daha küçük oldu için bıraz korkuyorum
Zeliha-16 rica ederim
Zeliha-16 hayır korkma daha küçükken yaptırdım ben işte. Sonuçta bu bebekde artık kan akısı var kalbi artıyor uyusmuyorsanız tehdit algılıycak hemen yaptırmalısınız
Gulperi-selim06 8+6 benım kide
Gulperi-selim06 iğneden sonra kasıg agrısı oldu mu
Zeliha-16 yok olmadı sonradında oluyo du ama iğneden kaynaklı değil dedi doktor büyüdüğü için kasık ağrıları
FatmaB_ ya gecmiş olsun Allah’ım inşallah tekrar nasıp eder 🙏🤲
FatmaB_ kuzenimde düşükten hemen sonra vuruldu sonra tekrar hamile kaldı sizde inşallah alırsın güzel haber