Zeliha-16 kanama, lekelenme olursa muhakkak yapılması gerekiyor bizdede kan uyuşmazlığı var kanama olduğunda ya da lekelenme olduğunda bebek eğer babanın kanını aldıysa sizin vücudunuz onu yoketmeye yönetilik antikor üretiyor o yüzden de 24 saat içinde kan uyuşmazlık yani anti d iğnesi yapılıyor biz 28. Haftada olduk bir sorun olmuyor tam tersi rahat ve güvende hissediyorsunuz zaten basit normal bir iğne kalçadan yapılıyor

6+3 de lekelenmeyle gittim bizde de kan uyusmazlığı vardı iğne yapıldı bi zararı yokmuş 12 hafta da bir yaptırılabiliyormuş 8+4 oldum hafta bi lekelenmem devam ediyor ama kesede bebekde bişy görünmüyor sağlıklı diyorlar. Korkma yaptır yaptırmamak daha kötü sonuçlar çıkarır zararlı bi iğne değil

Zeliha-16 hayır korkma daha küçükken yaptırdım ben işte. Sonuçta bu bebekde artık kan akısı var kalbi artıyor uyusmuyorsanız tehdit algılıycak hemen yaptırmalısınız

Zeliha-16 ben 5 haftalıkken yaptırmıştım bir önceki gebeliğimde bu sefer bir damla kanamam olduğu için 11. Haftada yaptılar sıkıntı olmuyor canım tedbiren yapıyorlar. En yakın acile gitsen desen kan tahlili alıp yapıyorlar

Zeliha-16 yok olmadı sonradında oluyo du ama iğneden kaynaklı değil dedi doktor büyüdüğü için kasık ağrıları

Zeliha-16 bizde de kan uyuşmazlığı var canım. Benim 12 haftaya kadar kanamam yada kahverengi akıntım olmadı. Bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum o gün kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. Her hangi bir yan etkisi yok normal iğne gibi. Kalçadan yapıyorlar.

FatmaB_ ya gecmiş olsun Allah’ım inşallah tekrar nasıp eder 🙏🤲

FatmaB_ kuzenimde düşükten hemen sonra vuruldu sonra tekrar hamile kaldı sizde inşallah alırsın güzel haber

Zeliha-16 nasıl bi akıntı bende 8 haftalığım ve sabah adet olmuş gibi hissettim gittim baktım çok azdan biraz fazla kahverengi akıntı gelmiş

Cansuserkan beni ki de öyleydi acıle gıtım doktor alan baktı bişey yoldu tedbir amaclı yatış verdi sonra tuvalet gıdıp baktım baya gelmişti