Benim de 14 Mart planlı sezaryen olacak, ne çabuk geçti zaman hayretler içindeyim stres kaygı heyecan hepsi bir arada 🥲

Tugbasuu ayy gerçekten bende öyleyim aşırı bi heyecan bi mutluluk falan 🥹

Gulsah_09 36 oldum bugün gittim bende önce ki gittiğimdede 18 Mart diye söylemişti bu sefer kesin dedi yani büyük ihtimalle söyler seninkide söyler

13 Mart sezeryan olucam bende planlı zaman daralıyor korku stres heyecan çok karmaşık duygular halindeyim rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻

Papatyam27 18 Mart seçen baya annemiz var benimde günüm henüz belli değil 2. Gebeliğim ilki sezeryan di aslında doktorum ssvd destekliyor ama çok baskı var ağrılarım oluyor diyorum seçeyim günü piskolojik baskı kalksın üstümden🤭
      Sezeryan olursam 18 Mart’ta bende 38+2 oluyorum

Papatyam27 40haftaya göre bizim 18 günümüz kaldı tahmini doğum tarihimiz 17mart ama normal doğum beklediğimiz için ne zaman gelir bilemiyorum

Papatyam27 ben de yarın gün alıcam,36+2 oluyorum,bakalım ne zamana verecek,18 mart isterim aslında hem eşimin doğumgünü hem çanakkale zaferi güzel bir gün🥰ama erkene verir gibi geliyor nedense

Papatyam27 bizimde 18 mart sezeryan günümüz ama yüksek tansiyondan dolayı hastanede yatıyorum şuan inşallah bende o günleri görurum 18 mart ta sağlıkla kavusurum oğluma 😔