Papatyam27 bizimde 18 mart sezeryan günümüz ama yüksek tansiyondan dolayı hastanede yatıyorum şuan inşallah bende o günleri görurum 18 mart ta sağlıkla kavusurum oğluma 😔

Blackkcat tabi 15 13 olabilir senin ama ne kadar çok durursa anne karnında o kadar iyi diyorlar söylersin bi kere 18 diye bakalım ne dicek 🥹

Minaeyll hadi ya çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla gelir dualarım sizinle ❣️

Papatyam27 Benim 1 mart kontrolüm var doktorum hazırlıklı gelin dedi😍 sanırım son hamiş günlerim🥹eger bu cuma degilse 7 mart olacak

Blackkcat benımde yarın 36+2 oluyor bende cuma gıdıcem doktora bakalım ne dıcek cok heyecanlıyım ❣️

ilkaaay benimde cumaydı randevum ancak perşembeye aldık,karnımdaki sertlik gitmedi bugün uzun süre vajinal batmalarda çoğaldı,yarına gidicem inşallh

Papatyam27 aynen denicem şansımı bi önceki hamileliğimde suyum geldi 37de ondan öncekinde acil kordon dolanması yaşadık,şimdi de kordonu kafasının üstünde dedi sanki çok bekletmez gibi geldi e şeker de sınırlarda benim hep🤨

Papatyam27 ikiz oğluşlarım 37. Da alacaklar 18 mart görünüyor. En başından beri bu tarihi konuşuyoruz ama haftaya tam tarih vericek 😍 aşırı heyecanlıyım

Mervs Allahım sayılı gün desene hadi hayırlısıyla al kucağına yavrunu 🥰

Papatyam27 amiiin inşallah cümlemizde sağ salim şu süreci atlatalımda evlatlarımızı kucagımıza alalım😍