Papatyam27 bizimde 18 mart sezeryan günümüz ama yüksek tansiyondan dolayı hastanede yatıyorum şuan inşallah bende o günleri görurum 18 mart ta sağlıkla kavusurum oğluma 😔
18 Mart anneleriii 🥹
Blackkcat tabi 15 13 olabilir senin ama ne kadar çok durursa anne karnında o kadar iyi diyorlar söylersin bi kere 18 diye bakalım ne dicek 🥹
Yesil-yesil kesinlikle zaman hemen geçsin hemen 🥹
Minaeyll hadi ya çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla gelir dualarım sizinle ❣️
Papatyam27 Benim 1 mart kontrolüm var doktorum hazırlıklı gelin dedi😍 sanırım son hamiş günlerim🥹eger bu cuma degilse 7 mart olacak
Papatyam27 aynen denicem şansımı bi önceki hamileliğimde suyum geldi 37de ondan öncekinde acil kordon dolanması yaşadık,şimdi de kordonu kafasının üstünde dedi sanki çok bekletmez gibi geldi e şeker de sınırlarda benim hep🤨
Papatyam27 ikiz oğluşlarım 37. Da alacaklar 18 mart görünüyor. En başından beri bu tarihi konuşuyoruz ama haftaya tam tarih vericek 😍 aşırı heyecanlıyım
Papatyam27 18 mart doğum günüm 😅 bende mart annesi olacağım nasipse ama gunumuz belli değil henüz 35+5😍
C9-3_g bizimde 13 Mart olucak bir aksilik çıkmazsa
Mervs Allahım sayılı gün desene hadi hayırlısıyla al kucağına yavrunu 🥰
Blackkcat hadi ya hayırlısı ile gelsin inşallah yavrum 😍
Tug_34 yaa bende çok heyecanlıyım geçmiyor zaman resmen 🥹
Feyzsali aaa demekki oğlumla aynı gün olacak yaa ❤️🥹
Papatyam27 evet balık burcu😅💕
Papatyam27 benimde 9 martta Alıncak nasipse sezeryan doğumla 37+5 le kavuşçaz inşallah kızımla😍❣️🤲🏻
Papatyam27 Benim doğum günümde 18 mart :) Sağlıkla gelsin bebişimiz
Papatyam27 teşrkkürler hepimizin yavruşları sağlıkla zamanında gelsin inşallh🤲🏻🥰
Papatyam27 amiiin inşallah cümlemizde sağ salim şu süreci atlatalımda evlatlarımızı kucagımıza alalım😍