ZelihaTkcnn İlk bebeğimde 32 haftalarda 1700 1800 hatırladığım kadarıyla 39 da 3800 51 cm doğdu
32. Hafta boy kilo 🤰🏻
32′de 2300 ölçtü doktor. Kilosu fazla dedi. 2 kilo olması lazımdı dedi. 34′le uyumlu boy kilo dedi. Korkuyorum biraz.
Mervekaram22 o nasil oluyor ya yanlış mı
Aybenar Sağlıkla gelsin bebiş 🙏🏻🌸
Mavi-elif Sağlıkla gelsin bebiş 🙏🏻🌸
Sedefkitir12- maşallah ❤️❤️
Yaseminn2345 Benim doktorda 2230 dedi normalde 2 kilo olması lazımmış tombiş ama uzun boylu olucak dedi korkulcak bişey olmadigini söyledi 🙏🏻
ZelihaTkcnn benim de boy kilo oranı normal. Yani boyu da var ama benim korkum normal doğum yapamamak. Böyle giderse 4 kiloyu geçer diye. İlk bebeğim. İlkinden sezaryen olmak istemiyorum.
31+4 gittiğimde bana kilosuna 1500 dedi kızlar. Çok mu düşük. Kafaya çok takıyorum. Ne yapmam lazım yazar mısınız? Bol bol muz meyve filan kuruyemiş yiyorum. Nasıl olacakcbu iş 🤣
Tam 32+0 da bugün gittim 1.800 gram 44 cm boy dedi doktor
Kizlar ben birşey sorabilirmiyim benim son adet tarihim bir Ağustos 32.haftam ne zmna denk geliyor hesaplayabilecek olan varmı acaba
Fatmavuran martın 13üne filan gelir 32 haftanız
ZelihaTkcnn 32 de 1891 boy 43 45 arası dediydi dr :)
Yaseminn2345 Yani bende normal epidural düşünüyorum ilk bebegim benimkide böyle giderse normal olmak zor gibi çatı muanesi olduğum zaman belli olucak bakalım sizinde çatı muanenizde belli olur inşallah normal olur birde kanala girme ters düz durumu var kimisi doğumda dönüyormuş kimisi donmedigi için direk sezeryan 😔 inşallah gönlümüzce olsun 🙏🏻
Aysenur_58 Çok zayıf değil normal kilosu hergun iki muz bir bardak kefir soda tuketin
ZelihaTkcnn 31. Haftada 2.100 du ama boyunu söylemedi gelişimi gayet iyi herşey olması gerektiği gibi dedi 2 ileri 1 geri oynar ölçümler dedi
ZelihaTkcnn benim 34 bitti 35′in içindeyim. Çatı muayenesi olmadım daha. En son kafası aşağıdaydi. Of ne kadar çok olay varmış bu normal doğumda 😄 Allah yardımcımız olsun. Sizin kaç hafta şu an?
Yaseminn2345 Allah yardımcımız olsun kolay doğum nasip olsun benimde şuan 32/3, haftadayiz 3 hafta sonra gel dedi doktorum nst yapacagiz dedi çatı muanesi 36,37. Haftada sanırım yapılacak 😊