Yaseminn2345 Yani bende normal epidural düşünüyorum ilk bebegim benimkide böyle giderse normal olmak zor gibi çatı muanesi olduğum zaman belli olucak bakalım sizinde çatı muanenizde belli olur inşallah normal olur birde kanala girme ters düz durumu var kimisi doğumda dönüyormuş kimisi donmedigi için direk sezeryan 😔 inşallah gönlümüzce olsun 🙏🏻
32. Hafta boy kilo 🤰🏻
Aysenur_58 Çok zayıf değil normal kilosu hergun iki muz bir bardak kefir soda tuketin
ZelihaTkcnn 31. Haftada 2.100 du ama boyunu söylemedi gelişimi gayet iyi herşey olması gerektiği gibi dedi 2 ileri 1 geri oynar ölçümler dedi
ZelihaTkcnn benim 34 bitti 35′in içindeyim. Çatı muayenesi olmadım daha. En son kafası aşağıdaydi. Of ne kadar çok olay varmış bu normal doğumda 😄 Allah yardımcımız olsun. Sizin kaç hafta şu an?
Yaseminn2345 Allah yardımcımız olsun kolay doğum nasip olsun benimde şuan 32/3, haftadayiz 3 hafta sonra gel dedi doktorum nst yapacagiz dedi çatı muanesi 36,37. Haftada sanırım yapılacak 😊
32 haftada 2500 dedi fazlaymis :((
Aysenur_58 benimki de aynı
32+3 te gittim 2245 g dedi boyunu söylemedi, haftasiyla uyumlu dedi bilmiyorum doğum izni için anamnez kağıdını aldım orada da fl 35 haftayla uyumlu yazıyordu
- Haftada gittiğimizde 2 kilo 20 gram, 43 cm boyu demişti. Şuan 32+5teyiz giderek büyüyoruz 🙏🏼🥰
ZelihaTkcnn şuan ikinci hamileliğim daha 11 haftadayiz.. ama ilk çocuğum 32 haftada 2.800 civarıydı