32′de 2300 ölçtü doktor. Kilosu fazla dedi. 2 kilo olması lazımdı dedi. 34′le uyumlu boy kilo dedi. Korkuyorum biraz.

Yaseminn2345 Benim doktorda 2230 dedi normalde 2 kilo olması lazımmış tombiş ama uzun boylu olucak dedi korkulcak bişey olmadigini söyledi 🙏🏻

ZelihaTkcnn benim de boy kilo oranı normal. Yani boyu da var ama benim korkum normal doğum yapamamak. Böyle giderse 4 kiloyu geçer diye. İlk bebeğim. İlkinden sezaryen olmak istemiyorum.

31+4 gittiğimde bana kilosuna 1500 dedi kızlar. Çok mu düşük. Kafaya çok takıyorum. Ne yapmam lazım yazar mısınız? Bol bol muz meyve filan kuruyemiş yiyorum. Nasıl olacakcbu iş 🤣

Kizlar ben birşey sorabilirmiyim benim son adet tarihim bir Ağustos 32.haftam ne zmna denk geliyor hesaplayabilecek olan varmı acaba

Yaseminn2345 Yani bende normal epidural düşünüyorum ilk bebegim benimkide böyle giderse normal olmak zor gibi çatı muanesi olduğum zaman belli olucak bakalım sizinde çatı muanenizde belli olur inşallah normal olur birde kanala girme ters düz durumu var kimisi doğumda dönüyormuş kimisi donmedigi için direk sezeryan 😔 inşallah gönlümüzce olsun 🙏🏻

ZelihaTkcnn 31. Haftada 2.100 du ama boyunu söylemedi gelişimi gayet iyi herşey olması gerektiği gibi dedi 2 ileri 1 geri oynar ölçümler dedi