busduuk1914 Anneeadayi3 son 58 artık her şey hazırrrr. Heyecan dorukta doğumu düşünmemeye çalışıyorum 😂
kubrakurt20 Bizimde aynı son 95 gümbür gümbür geliyoo inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi🥰
Ahrez Anneeadayi3 Iyiyiz bence😅 sadece gebelikle beraber bagisikligin cok dustu birde alerjim var surekli hastayim oksuruk ve mukusla yasiyoruz 🫠
Alynq Anneeadayi3 nefes nefese kalmaya ve uzun süre ayakta kalınca bel ve sırt ağrıları olmaya başladı. Tuvalete gitme sıklığı da arttı lavaboda yatıcam artık😂
busduuk1914 Anneeadayi3 ahhhahaa of evet ya dua ediyorum bayramda doğurmayayım, bayramdan sonra doğurayım diye. Bazen şöyle aynaya bakıyorum ben bu çocuğu nasıl çıkaracağım diyorum 😂😂
Ahsksdk Anneeadayi3 vaktinde gelsinler bizi korkutmasınlar ya bazen bi an önce doğsun istiyorum amaa🙈❤️
Boncukk123 Anneeadayi3 Amin canım benim de ilk gebelik endişe korku heyecan hepsi var uygulama 83 gösteriyor 🥹 doğum seklı ne zaman belli olacak çok merak ediyorum kaçıncı haftadan sonra belli oluyor acaba 26.hftada sordum doktora erken henüz dedi 🥹🌸