Anneeadayi3 Sedefkitir12- neden sezeryan olucaksiniz bende hep doğumla ilgili fikirler almaya çalışıyorum da 🌼
Sedefkitir12- Anneeadayi3 2. Gebeliğim benim canım ilk gebeliğimde normalden sezeryana döndüm açılmam olmadığı için
Haticeburak06 Anneeadayi3 aynıyız bizimde son 95 Yalancı sancılarla uyanıyorum geceleri çok kötü😞 Giderek heyecan basıyooorr 🥳😍
Anneeadayi3 Haticeburak06 benimde doktorum artık yalanxi sancıların olabilir dedi nasıl birşey oluyor acaba
TT8694 Anneeadayi3 Uygulamaya göre şafak 72. Ama hiç heyecan hissedemiyorum. Çalışıyorum ve çok yoğunum. Belki de yoğunluktan dolayı aklıma gelmiyordur. 🙃
Anneeadayi3 Sedefkitir12- umarım güzel bir doğum olur ağrısız acısız bende normal mi sezeryan mi olur diye düşünüp duruyorum😂
Haticeburak06 Anneeadayi3 bebek sertleşiyor ve kasıklarım deli gibi sanscıuor yürüyüş yaptığımda geçiyor 10dk sonra🥹
Sedefkitir12- Anneeadayi3 inşallah canım 🥰 ilk kızımda hemen toparladım böyle agrı sızı yaşamadım bakalım bunda nasıl olucak
Ahrez Haziran 11 dogum tarihi ama ben Mayis sonu gelecegini dusunuyorum 😅 ikinci dogumum olacak insallah.
busduuk1914 Anneeadayi3 son 58 artık her şey hazırrrr. Heyecan dorukta doğumu düşünmemeye çalışıyorum 😂
kubrakurt20 Bizimde aynı son 95 gümbür gümbür geliyoo inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi🥰