Anneeadayi3 Kavuşmaya adım adım sıra bize geliyor kızlar ne hissediyorsunuz ben çok heyecanlıyım ilk gebeliğim sağlıkla kucağımıza alalım:))
Haticeburak06 Anneeadayi3 aynıyız bizimde son 95 Yalancı sancılarla uyanıyorum geceleri çok kötü😞 Giderek heyecan basıyooorr 🥳😍
TT8694 Anneeadayi3 Uygulamaya göre şafak 72. Ama hiç heyecan hissedemiyorum. Çalışıyorum ve çok yoğunum. Belki de yoğunluktan dolayı aklıma gelmiyordur. 🙃
Anneeadayi3 Sedefkitir12- neden sezeryan olucaksiniz bende hep doğumla ilgili fikirler almaya çalışıyorum da 🌼
Sedefkitir12- Anneeadayi3 2. Gebeliğim benim canım ilk gebeliğimde normalden sezeryana döndüm açılmam olmadığı için
Anneeadayi3 Haticeburak06 benimde doktorum artık yalanxi sancıların olabilir dedi nasıl birşey oluyor acaba
Anneeadayi3 Sedefkitir12- umarım güzel bir doğum olur ağrısız acısız bende normal mi sezeryan mi olur diye düşünüp duruyorum😂
Haticeburak06 Anneeadayi3 bebek sertleşiyor ve kasıklarım deli gibi sanscıuor yürüyüş yaptığımda geçiyor 10dk sonra🥹
Sedefkitir12- Anneeadayi3 inşallah canım 🥰 ilk kızımda hemen toparladım böyle agrı sızı yaşamadım bakalım bunda nasıl olucak
Ahrez Haziran 11 dogum tarihi ama ben Mayis sonu gelecegini dusunuyorum 😅 ikinci dogumum olacak insallah.
busduuk1914 Anneeadayi3 son 58 artık her şey hazırrrr. Heyecan dorukta doğumu düşünmemeye çalışıyorum 😂
kubrakurt20 Bizimde aynı son 95 gümbür gümbür geliyoo inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi🥰