• Öneri
  • Görev sebebiyle doğuda olanlar

RezMom ben araştırmada yaptım afedersin ağzıma şey yaptılar, asla önermiyorum hemşireler ebeler çok kötü sürekli gelip azarladılar beceriksiz lafını bile duydum düşün. Ailem 14 saat doğumhanenin kapısında bekledi insan yerine koyup bilgi bile vermemişler, beni çıkarıp özele götürmek istemişler ama yalan söyleyip doğum başladı artık çıkaramayız demişler ailemi oyalamışlar bana suniyi bastılar 12 saat sancı çektim bi oda da tek başıma. Sana tek tavsiyem maddi durumun varsa özele git benim doğumum tam bit travma

Derinnmom yaa 🥺🥺 çok geçmiş olsun canım. Benim halam 9 şubatta araştırmada sezaryen oldu ama çok memnun ben de araştırmada yapmayı düşünüyorum doğumu zehra hocaya görünmüştüm eşim burda değil gelcek de şimdi bilemedim bak ya o dönemde böyle şeyler yaşamak da çok kötü travma olur resmen

RezMom valla ben sana söylüyorum canım ben orda bi tek emre hoca ve ezgi hocadan insanlık gördüm diğerleri ne ebeler ne hemşireleri insan değiller. Allah belalarını versin çok içten söylüyorum öbür tarafta hakkımı sorucam çok çok kötülerdi… 13 gün oldu hâla irkilerek uyanıyorum kendimi sürekli o oda da sancı çekerken görüyorum

uzaklardabiri diyarbakir güzel ama kiralar çok pahalı 15 binden aşağı evi zor bulursunuz kiralik daire sıkıntısı da var biz 10 günde bulmuştuk evi oda içinde kiracı varken

RezMom yine de sen bilirsin canım, ilk acile gidiyorsun zaten oraya gittiğin başlıyorlar saçma sapan davranmaya. İmkanın varsa yaşamda yap orası çok iyi doğum için. Benim eşim çok ısrar etti özelde yap diye ben devlet dedim güvendim ağzıma ettiler valla. Korkma Allah büyüktür Rabbim yardımcın olsun

uzaklardabiri askeri lojmanı bilmiyorum ama polis lojmanları sürekli dolu 3 yıl bitmek üzere henüz bize cikamadi kiralik ev pahali ve az olduğu için herkes lojman istiyo ama ele geçmiyor

uzaklardabiri benim hem babam hem eşim askeri personel.
              Memunun kalacağın doğu illeri
              Iğdır başta ılıman iklimli yeme içme uygun,
              Diyarbakır tüm olanaklarıyla batı da hissettiriyor.
              Van merkez pek gelişmiş değildi lakin gezilecek yerleri var.
              Hakkari ötesi yok gari derler,imkanları çok kısıtlı zorlanabilirsiniz.
              Doğunun tüm illeri güzel yeter ki çalışma ortamı iyi olsun.
              Hakkınızda hayırlısı olsun.