Görev sebebiyle doğuda olanlar
Bende burada bekliyeyım Muğla’dan doğuya tayın istedik ( butona bastık ) Muğla inanılmaz pahalı bütün düzeni turistlere hazırlanmış buranın halkına hiç bir şey kazandırılmamış ben denız kum görmek istiyorum diyorsanız buyurun gelin 🤣ama diğer türlü yaşanılacak yer değil bu doğudan batıya gelecek arkadaşlara kısa bi not olsun haa çalışma sistemı berbat . Eşim burda jandarma doğuda nereye verirler hangi birlik olur bilmiyoruz bunu ne belirliyor eşim 2017’li tercih olarakta Van mardın Muş Siirt Bitlis Diyarbakır Batman düşünüyoruz acaba eklememız gereken bi yer var mı umarım tercih içi çıkar uzun oldu teşekkürler 🤩 🌷
Blue_Butterfly eşlerimiz devre 🤗. Biz de Batman hariç buraları yazmayı düşünüyoruz.
Zeytop teşekkürler ☺️ 🌸
Hatice---
Hakkımızda hayırlısı bende Aydındayım 🌸
Blue_Butterfly ben ve eşim de bodrumda oturuyoz ailem benim batmanda doğuma batmana geldim tavsiye ediyorum 😀
RezMom ben araştırmada yaptım afedersin ağzıma şey yaptılar, asla önermiyorum hemşireler ebeler çok kötü sürekli gelip azarladılar beceriksiz lafını bile duydum düşün. Ailem 14 saat doğumhanenin kapısında bekledi insan yerine koyup bilgi bile vermemişler, beni çıkarıp özele götürmek istemişler ama yalan söyleyip doğum başladı artık çıkaramayız demişler ailemi oyalamışlar bana suniyi bastılar 12 saat sancı çektim bi oda da tek başıma. Sana tek tavsiyem maddi durumun varsa özele git benim doğumum tam bit travma
RezMom valla ben sana söylüyorum canım ben orda bi tek emre hoca ve ezgi hocadan insanlık gördüm diğerleri ne ebeler ne hemşireleri insan değiller. Allah belalarını versin çok içten söylüyorum öbür tarafta hakkımı sorucam çok çok kötülerdi… 13 gün oldu hâla irkilerek uyanıyorum kendimi sürekli o oda da sancı çekerken görüyorum
uzaklardabiri diyarbakir güzel ama kiralar çok pahalı 15 binden aşağı evi zor bulursunuz kiralik daire sıkıntısı da var biz 10 günde bulmuştuk evi oda içinde kiracı varken
Aden_simay teşekkürler peki lojmanlar hakkında bilginiz var mı lojman sayısı az mı fazla mı talep nasıl
RezMom yine de sen bilirsin canım, ilk acile gidiyorsun zaten oraya gittiğin başlıyorlar saçma sapan davranmaya. İmkanın varsa yaşamda yap orası çok iyi doğum için. Benim eşim çok ısrar etti özelde yap diye ben devlet dedim güvendim ağzıma ettiler valla. Korkma Allah büyüktür Rabbim yardımcın olsun