Kızlar 11+2 yiz çok şiddetli baş ağrım oluyor boyundan vuruyor çok direndim ilaç içmedim ama bugün bi tane parol içtim bu durumu yaşayan var mı tansiyonum mu çıkıyor anlamıyorum

Ftmsre az önce bu konu ile alakalı post açtım bende 11+2 yım başım çok ağrıdı evde migren taşı vardı sürdüm geçtı şu an iyiyim

Ftmsre geçmiş olsun hamileliğin bu haftalarında malesef çok oluyo ben 4 saatte bir parol içtim 4. Parolda geçti başımın ağrısı düşünün tansiyon probleminiz yoksa parol içmekten çekinmeyin en hafif ağrı kesici kendinize eziyet etmeyin benim oğlum gayet sağlıklı dünyay geldi çok şükür 🤲

Ftmsre evet o haftalarda başlayıp 16 da geçiyor. Ne çektim o baş ağrısından. Gözlerimi açamadım yemek yiyemedim. Allah’ım şifa versin en zoru oydu. Çoook zor durumda kalmadıkça ilaç içme dedi doktor. 2 günde 1 falan içtim buz falan koydum

Ervamsd tansiyon mu emin olamıyorum geçen hafta tansiyondu limonlu su içince geçti ama bu hafta işten geldim yorgunluktanda olabilir bilemiyorum 2. Gebeliğim ilkinde hiç ağrı kesici kullanmamıştım şimdi biraz korktum ama dayanamadım artık

GuzelMelegimm çok geçmiş olsun sizlerefe benim 2. Gebeliğim ben böyle bir şey görmedim göz kapağımı açamıyorum sanki ilk gebeliğimde hiç böyle bir şey olmadı

Ftmsre seni o kadar iyi anlıyorum ki. Gözlerimi bağlayıp sessiz yerde saatlerce yattım. Bool su iç biraz fayda ediyor. O kadar sıkıntı çektim o baş ağrısı en fenasıydı. Rabbim tekrar yaşatmasın

Maalesef bende aynıyım ara ara hala devam ediyor tansiyonunuzu bi ölçün düşünce oluyormuş doktor bol bol su iç dedi baş ağrısı için bide görseldeki ürünü kullanıyorum inşallah sizin de işinize yarar bazen boynuma bile sürüyorum

GuzelMelegimm amin inşallah çok geçmiş olsun sizlerede yatınca daha çok hissediyorum sanki gebelik tansiyonu diye bişey varmış o da olabilir hiç bilemiyorum ki niye böyle ilk kes yaşıyorum ben

GuzelMelegimm bilmiyorum henüz cinsiyet belli değil kızımda yaşamadım ama bunu henüz bilmiyoruz belki yarın belli olur

efef teşekkür ederim bende alayım belki faydasını görürüm benimki tansiyonum çıkıyor galiba

Ftmsre erkek olduğunu düşünüyorum. Bana haber verin mutlaka. Şeker tansiyonla alakalı değil ben sürekli kontrol ettim. Artan kan basıncıyla ilgili. Çünkü basınçlı bi. Şekılde ağrıyor

GuzelMelegimm ultrason görüntüsünden tahmin yapabiliyorsanız fotoğraf paylaşabilirim:)

Ftmsre aynısı banada oldu ben bebişime bir şey olmasın diye hiçbir ilaç içmedim. Bir hafta kadar sürdü. Full uyudum. Kahve iyi geliyor. Bir de temiz hava yürüyüş yapın biraz. Çok zor ama geçiyor ❤