Kızlar 11+2 yiz çok şiddetli baş ağrım oluyor boyundan vuruyor çok direndim ilaç içmedim ama bugün bi tane parol içtim bu durumu yaşayan var mı tansiyonum mu çıkıyor anlamıyorum
Şiddetli baş ağrısı
Ftmsre az önce bu konu ile alakalı post açtım bende 11+2 yım başım çok ağrıdı evde migren taşı vardı sürdüm geçtı şu an iyiyim
- Düzenlendi
Ftmsre evet o haftalarda başlayıp 16 da geçiyor. Ne çektim o baş ağrısından. Gözlerimi açamadım yemek yiyemedim. Allah’ım şifa versin en zoru oydu. Çoook zor durumda kalmadıkça ilaç içme dedi doktor. 2 günde 1 falan içtim buz falan koydum
Ftmsre benimde oldu 20.haftada ölüyorum sandım kahve iç Türk kahvesi gerçekten iyi gelmişti bana
Limonlukekkk migren taşını hiç duymadım nerden temin ettiniz
GuzelMelegimm çok geçmiş olsun sizlerefe benim 2. Gebeliğim ben böyle bir şey görmedim göz kapağımı açamıyorum sanki ilk gebeliğimde hiç böyle bir şey olmadı
Ftmsre erkek mi bebeğiniz? Bende kızımda kullanmamıştım
OktaycanveAnnesi deneyeceğim teşekkür ederim
Ftmsre trendyoldan almıştım
Ftmsre seni o kadar iyi anlıyorum ki. Gözlerimi bağlayıp sessiz yerde saatlerce yattım. Bool su iç biraz fayda ediyor. O kadar sıkıntı çektim o baş ağrısı en fenasıydı. Rabbim tekrar yaşatmasın
GuzelMelegimm amin inşallah çok geçmiş olsun sizlerede yatınca daha çok hissediyorum sanki gebelik tansiyonu diye bişey varmış o da olabilir hiç bilemiyorum ki niye böyle ilk kes yaşıyorum ben
GuzelMelegimm bilmiyorum henüz cinsiyet belli değil kızımda yaşamadım ama bunu henüz bilmiyoruz belki yarın belli olur
Ftmsre erkek olduğunu düşünüyorum. Bana haber verin mutlaka. Şeker tansiyonla alakalı değil ben sürekli kontrol ettim. Artan kan basıncıyla ilgili. Çünkü basınçlı bi. Şekılde ağrıyor
GuzelMelegimm neden erkek olduğunu düşündünüz erkek çocuklarında mı oluyor
GuzelMelegimm ultrason görüntüsünden tahmin yapabiliyorsanız fotoğraf paylaşabilirim:)
- Düzenlendi
Ftmsre aynısı banada oldu ben bebişime bir şey olmasın diye hiçbir ilaç içmedim. Bir hafta kadar sürdü. Full uyudum. Kahve iyi geliyor. Bir de temiz hava yürüyüş yapın biraz. Çok zor ama geçiyor ❤