GuzelMelegimm çok geçmiş olsun sizlerefe benim 2. Gebeliğim ben böyle bir şey görmedim göz kapağımı açamıyorum sanki ilk gebeliğimde hiç böyle bir şey olmadı

Ftmsre seni o kadar iyi anlıyorum ki. Gözlerimi bağlayıp sessiz yerde saatlerce yattım. Bool su iç biraz fayda ediyor. O kadar sıkıntı çektim o baş ağrısı en fenasıydı. Rabbim tekrar yaşatmasın

Maalesef bende aynıyım ara ara hala devam ediyor tansiyonunuzu bi ölçün düşünce oluyormuş doktor bol bol su iç dedi baş ağrısı için bide görseldeki ürünü kullanıyorum inşallah sizin de işinize yarar bazen boynuma bile sürüyorum

GuzelMelegimm amin inşallah çok geçmiş olsun sizlerede yatınca daha çok hissediyorum sanki gebelik tansiyonu diye bişey varmış o da olabilir hiç bilemiyorum ki niye böyle ilk kes yaşıyorum ben

GuzelMelegimm bilmiyorum henüz cinsiyet belli değil kızımda yaşamadım ama bunu henüz bilmiyoruz belki yarın belli olur

efef teşekkür ederim bende alayım belki faydasını görürüm benimki tansiyonum çıkıyor galiba

Ftmsre erkek olduğunu düşünüyorum. Bana haber verin mutlaka. Şeker tansiyonla alakalı değil ben sürekli kontrol ettim. Artan kan basıncıyla ilgili. Çünkü basınçlı bi. Şekılde ağrıyor

GuzelMelegimm ultrason görüntüsünden tahmin yapabiliyorsanız fotoğraf paylaşabilirim:)

Ftmsre aynısı banada oldu ben bebişime bir şey olmasın diye hiçbir ilaç içmedim. Bir hafta kadar sürdü. Full uyudum. Kahve iyi geliyor. Bir de temiz hava yürüyüş yapın biraz. Çok zor ama geçiyor ❤

Bennureyla geçen hafta 3 gün sürdü kesintisiz geçti rahatladım bugün yine başladı saatlerdir dinmedi yine bi kaç gün sürecek diye korkuyorum

Ftmsre ben önceliği bir fincan Türk kahvesine veriyordum. Çok baş ağrılarım oluyordu ama kahveyi içince rahatliyordum ağrı kesici kullanmadan atlattım çok şükür

GuzelMelegimm amin inşallah Allah razı olsun gerçekten kızıma hamileyken hiç baş ağrısı çekmedim ama bu fena açlık ve susuzluğa asla gelemiyor 🥲