GizemCengiz ben battaniyesinin içine sardım.tuhafiyelerdede satiliyo tul kese .hiç birini bulamazsan marketlerde büyük boy citcitli poşetlerede koyabilirsin
Hastane çantası
Bende hastane çantası hazırlicam ama çantanın içine ne koyacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz biraz acaba ?
GizemCengiz dediklerinden hiç birşey anlamadım yahu 🤦🏻♀️ Orta boy valize koy hepsini en rahatı birde doğumdan sonra insan önünü görmüyor ne lohusa geceliği ne süs püs hele sezaryen se fena tecrübe ile sabittir sağlıklı gelsin ler🙏
Nurtnldgn
Bu listeyi kendine çoğaltıp veya azaltabilirsin canım kendim icin hazırladım
Hastane Çantası
•Anne için;
- [x] Emzirme atleti *2
- [x] Emzirme sütyeni *2
- [x] Göğüs pedi
- [x] Lansinoh göğüs ucu kremi
- [x] Lansinoh göğüs ucu koruyucu
- [x] Lohusa tacı terliği
- [x] Lohusa sabahlikli pijama takımı
- [x] Depend
- [ ] Günlük pijama takımı
- [ ] Alt çamaşır
- [ ] Çorap
- [ ] Bebek çikolatası + kolonya
- [ ] Nevresim takımı
•Bebek için
- [x] 10’lu hastane çıkışı
- [x] 5’li hastane çıkışı *3
- [x] Zıbın *3
- [x] Patikli patiksiz alt *3
- [x] Triko battaniye
- [x] Pamuklu kundak battaniye (eve gelirken sarmak icin)
- [x] Penye battaniye
- [x] Bebek bezi *10
- [x] Kullan at alt açma
- [x] Ağız bezi
- [x] Bir paket ıslak mendil
- [x] Emzik
- [x] Biberon (her ihtimale karşı)
- [x] Puset
- [x] Yüz örtüsü
- [ ] Manuel göğüs pompası
Bu listeyi kendine çoğaltıp veya azaltabilirsin canım kendim icin hazırladım
Hastane Çantası
•Anne için;
- [x] Emzirme atleti *2
- [x] Emzirme sütyeni *2
- [x] Göğüs pedi
- [x] Lansinoh göğüs ucu kremi
- [x] Lansinoh göğüs ucu koruyucu
- [x] Lohusa tacı terliği
- [x] Lohusa sabahlikli pijama takımı
- [x] Depend
- [ ] Günlük pijama takımı
- [ ] Alt çamaşır
- [ ] Çorap
- [ ] Bebek çikolatası + kolonya
- [ ] Nevresim takımı
•Bebek için
- [x] 10’lu hastane çıkışı
- [x] 5’li hastane çıkışı *3
- [x] Zıbın *3
- [x] Patikli patiksiz alt *3
- [x] Triko battaniye
- [x] Pamuklu kundak battaniye (eve gelirken sarmak icin)
- [x] Penye battaniye
- [x] Bebek bezi *10
- [x] Kullan at alt açma
- [x] Ağız bezi
- [x] Bir paket ıslak mendil
- [x] Emzik
- [x] Biberon (her ihtimale karşı)
- [x] Puset
- [x] Yüz örtüsü
- [ ] Manuel göğüs pompası
EMFE alternatif öneriler geldikçe mutlu oluyorum 🤗
ben hemsireye verilecekleri battaniyesine sardim. geri uc takimi da ic zibinlariyla katladım arasina koydum
GizemCengiz hastane cantasi birak ayriyette valiz bile hazrladm evimde dogum sonrasi surecimi yasamicam icin. Tul keseye koy bende oyle yapicam
Berilikom valize de sığmicak gibi geliyor eşyalar bi bebek bakım çantası bir de el çantası yaparım diye düşündüm sığmayacak 3. Çantayı da yapıcam sanırım 🤦🏻♀️
Gzmocl bakalım canım tül kese ve minik hurçlar mantıklı geldi şu an
GizemCengiz yarısını bile kullanmıycaksın burda çok kişiyle konuştuk bunu haklı olduğumu gördüler çok yük yapma bir gece için 😘
GizemCengiz
Büyük boy kilitli buzdolabı poşetleri kullanışlı oluyor eşyalarınızı içine yerleştirip üzerine gecelik,hastane çıkışı, bebek için çorap tulum zıbın vs.. yazarsanız iyi olur çantanızdan birşey alırken fazla dağıtmadan alır yanınızda kalan kişi
Büyük boy kilitli buzdolabı poşetleri kullanışlı oluyor eşyalarınızı içine yerleştirip üzerine gecelik,hastane çıkışı, bebek için çorap tulum zıbın vs.. yazarsanız iyi olur çantanızdan birşey alırken fazla dağıtmadan alır yanınızda kalan kişi
ElifAbr çok teşekkürler 🙏🏻
Bebeği bize getirirken yıkıyorlar mı acaba
GizemCengiz nerede oturuyorsun İstanbul’da mı
GizemCengiz madame coconun yada herhangi başka mağazanın 3n küçük boy hurcuna koyabilirsiniz ben öyle yapicam nasipse...
ElifAbr nevresim takimini kendincinmi aldin canim hastaneden vermiyorlarmi merak etdim bende cantami hazirladim ama koymadim ben
Selale_bati kendim icin koydum canım devlette dogum yapicam kullandıkları nevresimler çok kötü malesef hatta yırtık bile denk gelebiliyor.
ElifAbr Vallahami bende devletde yapacam dogumumu cerrahpasada alsammi bende acaba Birde devletde dus almakcin banyo oluyormu ben yabanciyimda benim ulkemde var burdada acaba 2gun kalirsam falan dus ala bilecekmiyim diye merak etdim hergun dus almasam catlarim yani)
Berilikom neleri kullanmadınız mesela?
SeymaYldrmAkpunar evet bu da güzel bir düşünce