GizemCengiz yarısını bile kullanmıycaksın burda çok kişiyle konuştuk bunu haklı olduğumu gördüler çok yük yapma bir gece için 😘
    GizemCengiz
    Büyük boy kilitli buzdolabı poşetleri kullanışlı oluyor eşyalarınızı içine yerleştirip üzerine gecelik,hastane çıkışı, bebek için çorap tulum zıbın vs.. yazarsanız iyi olur çantanızdan birşey alırken fazla dağıtmadan alır yanınızda kalan kişi
      Bebeği bize getirirken yıkıyorlar mı acaba
      GizemCengiz madame coconun yada herhangi başka mağazanın 3n küçük boy hurcuna koyabilirsiniz ben öyle yapicam nasipse...
      ElifAbr nevresim takimini kendincinmi aldin canim hastaneden vermiyorlarmi merak etdim bende cantami hazirladim ama koymadim ben
        Selale_bati kendim icin koydum canım devlette dogum yapicam kullandıkları nevresimler çok kötü malesef hatta yırtık bile denk gelebiliyor.
          ElifAbr Vallahami bende devletde yapacam dogumumu cerrahpasada alsammi bende acaba Birde devletde dus almakcin banyo oluyormu ben yabanciyimda benim ulkemde var burdada acaba 2gun kalirsam falan dus ala bilecekmiyim diye merak etdim hergun dus almasam catlarim yani)
            Selale_bati dus devlet hastenelerinde lükse giriyor malesef ☹️ Ben alabileceğime inanmadığım icin havlu koymadım dus icin. Ama el yüz havlusu şart onu eklemek gerekiyor.
            GizemCengiz 32 haftama kadar ozele gidiyordum kac defa serum baglatdim oda mis gibiydi ve oda icinde lavobo banyo vardi ter temiz sicak su isteyen dus ala bilir yani sanci cektigin zamanda ala bilirsin sicak su iyi gelir zaten sezeryan olunca 2 3 gun kaliyorsun birsey olunca ozaman dus ala bilirsin nebilim ben kendimi dus almadan dusunemiyorum
              GizemCengiz bense hergun aliyorum dus kisin bile her sabah oyuzden bilmiyorum ama ozeldeki banyo cok asiri temizdi oyuzden igrenmezdim ama devleti bilmiyorum tabiki
                GizemCengiz 😂 sanci cekince ilik dus almak hafifletiyormus sancim asiri dayanilmayacak gibi olursa igrenme falan dinlemem dalarim sicak suya