Çatlaklar İçin Yağ Önerisi
Merve1712 14. Haftamda başladım kim ne önerdiyse denedim vede canım 38 haftalığız ve vücudum çatladı malesef o kdr kasmaya gerek yok yani genetikmiş
Merve1712 16 haftadan itibaren başladım lierac kullanıyorum.
Merve1712 12. Haftamdan sonra başladım, dönüşümlü olarak bio oil ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şu anlık bir çatlama olmadı 💓
Merve1712 ilk öğrendiğimden beri kullanıyorum ben. Başta normal nemlendirici krem kullandım sonra bio oil aldım onu kullandım. Fiyatından dolayı onu bol bol kullanmaya kiyamadigimdan bebek yağı da aldım uzun süre onu da kullandım. Sonra ebe kuzenimin tavsiyesi ile kakao çekirdeği yağı aldım en uygun fiyatlı hem nemlendirmesi çok güzel sadece sürümü biraz zor her banyodan sonra kesinlikle kullanıyorum ama çok güzel nemlendiriyo bebek yağını da yine kullanıyorum pratik bi şekilde nemlendirmem gerektiğinde 33 haftaligiz çok şükür catlak yok 😍
mmozaa canm yağlarda kulanin ama su bol bol tüketin gerek kalmaz birde kaşınan yerleri kasimamaya özen gösterin ozamn hiç prmlem yok bu ikinci ilkkinde öyle yaptm ama karnımı kasidim azcik oldu sadece onuda yapmamaya calisyrm bakalm banada halam syledi kesin çözüm die sknti olmadı şimdide baklm
Bende 36 hafta 4gunlugum suana kadar hiçbir şey surmedim karnima birtane çatlak yok
Mermi tüylenme sadece hamilelikle oldu. Doğumdam sonra geçti
Merve1712 11-12 gibi başladım duşta ıslakken bebek yağı sürüyorum daha nemli tutuyor vücudu gün içinde de bio oil kullanıyorum ve haftada bir kaç kere özellikle geceleri kakao yağı sürüyorum aktardan aldım en çok da bol su içmeye dikkat ediyorum 🫠 şu an 24. haftadayım tabii bu olay biraz da genetik diye düşünüyorum ama bakalım neler olacak inş çatlamam 😅😅
Ergenlik catlaklarim var tonla, annem de dogumda catlamis. 40.haftada catlagim yok. Clarins in yagini ve body butter kullaniyorum
Merve1712 bio oil kullandım ilk hamileliğimde de ,şimdi de kullanıyorum çok memnunum…Lierac da her banyo sonrası sürüyorum🌸
Merve1712 lierac krem ve bio-oil yağını kullanıyoruz.
Ben 14 haftadayım başlamam gerek sanırım artık ama karnım çok çıkmadı benim daha çok hafif bir göbek şeklinde
Merve1712 3.ayda Seda altın çatlak kremini kullanıyorum
Merve1712 bio oile başladım bende canım tavsiye ederim
Merve1712 ben her zaman vücudumu nemlendiriyordum şimdi iki kat hassaslaştım bu konuda 😬🤭 3. Ayımdan itibaren badem yapı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Bio oil de kullandım. 39. Haftadayım çatlağım yok.