Merve1712 ben her zaman vücudumu nemlendiriyordum şimdi iki kat hassaslaştım bu konuda 😬🤭 3. Ayımdan itibaren badem yapı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Bio oil de kullandım. 39. Haftadayım çatlağım yok.

Merve1712 normal sıradan bir bebek yağı kullandım 39+5 haftalığım yarın doğumum var ve düzenli kullanmadım çatlak oluşmadı doğum sonrası da oluşabilir yada hiç oluşmaz bilemiyorum. Ama bu çatlama olayı kişinin vücuduna bağlı değişir en kaliteli yağları kullanıp çatlayanlar da var çatlayacaksan her türlü çatlıyosun zaten

Merve1712 Ben yedıncı ayımdayım basenlerımde başlamıştı karnımda çok şükür olmadı bıkackez bioil sürmüştüm doktorumdan bugün çatlak kremı onermesını soyledım en guzel etkılı lierac phytyastyl jel bunu söyledi bıraz yağlara göre pahalı ama doktorum ısını bilen bırı dusunursenız eğer alabılırsınız

Merve1712 8 ayımın basına başladı kullandım ama ise yaramadı doktoruna sordum genetık olduğunu söylüyor hamılelıkte normal catlaklık normal illaki olacak dedi bende bazı arkadaslarımda hıc yok hocam dedım oda iç karın darsa ve çocuğun kılosu iyiyse iyiyse çatlak oluşumun olur dedi ve dedıgı gıbı benım ilk gebelıgım ve baya catlagım oluştu

Merve1712 halâ kullanmadım 😁 31+4′üz ve şu ana kadar çok şükür hiç çatlağım yok sanırım bu biraz da genetik bir durum. Ablam mesela o kadar ürün kullandı binlerce lira para döktü nerdeyse sadece çatlaklar için ama hiç faydasını görmedi kullandığı ürünlerin. Benimde iç karnım geniş sanırım bu yüzden çatlak sorunu yaşamıyorum ama kullansaydım bio oil veya incia marka ürünlerini kullanırdım 🙏

Merve1712 hiç bir yag kullanmadim hiçte catlamadim. Çatlama genetik annemde de yok benim. Doktor kontrolüne giderken bebek yağı surerdim sadece 😅

Merve1712 ben ilk hamileliğimde 10. Hafta civarında biooil kullanmaya başlamıştım hiç çatlak oluşmamış tabi yine yapıya ve aldığın kiloya göre de değişiyor ben 14 kilo almıştım

Merve1712 31+0 iz çatlamadi , bişeyse surmedim bu saatten sonra şansımı fazla zorlamdan sürsem bende olcak 🤣

Nurdoga valla deri çatlamaya müsait ise çatlıyor ama azlığı çokluğu elimizde olabilir. diz kapağımın arkası ta 13 14 yaşında çatlamıştı boy attığım için olabilir yani normal şeyler bunlar. su kesinlikle çok içilmeli♥️👍🏻

Merve1712 ben 7 aylık hamileyim hiç çatlak kremi kullanmadım göbeğimi vucut kremiyle nemlendiriyordum 2 aydırda Sinozun nemlendirici vücut peelingini kullanıyorum aşırı derecede öneriyorum duşda kullanıyorum ertesi güne kadar etkisini görüyorsun vücudun bebek gibi yumuşacık oluyor

Merve_3351 tek kullanımda kıllanma yaptığını duymuştum bende ama instagramra görmüştüm bende denedim ölçüleriyle yapınca sorun olmadı aylardır kullanıyorum

Boncukk123

Mantiksiz geldi tek de killanma yapiyorsa birlesimdede yapar hatta kıl köklerini daha çok besler . Oda sizin şansınz demeki

Merve_3351 olabilir de. Çevrem de kullananlar da var kimseden kıllanma şikayeti almadım hamd olsun bende de olmadı size yaramayabilir başka şekilde nemlenin

Merve1712 bende sadece doğal hindistan cevizi yağı kullanıyorum kimyasal içerikli olmaması için. Normalde annemdeki çatlakları görünce gözüm korkardı bende böyle mi olacağım diye ama su an 30+4 üz karnımda çatlak yok göğsümde ve bacaklarımda ince çatlaklar var o kadar sanırım bu kadarı normaldir ☺️

Elif143- teşekkür ederim cevabınız için çoğu kişi memnun kalmış umarım bende memnun kalırım 🙏🏻🌸

Pinaryyy gerçekten etkili bir krem ben 8. Ayımdayım halen hiç çatlamadım memnun kalacağınızı düşünüyorum