Merve1712 ben doktoruma sordum arifoğlunun hindistan cevizi yağını önerdi 3.ayim filandi kullanmaya başla dedi yarın 25.haftaya gitcem sanırım 6ayim içindeyiz Allah’a şükür bı çatlağım yok
En iyisini de alsanız en pahalı sini da alsanız önemli olan düzenli kullanmanız
Bide catlayacaksa her halükarda çatlar ama en azından çok değil az çatlamış olur

snowglobe illaki genetik etkili ama düzenli kullanmak da önemli düzenli kullanmadiktan sonra da etkili olmuyo diye duydum

Merve1712 Hindistan cevizi yağı 100 ml susam yağı 50 ml tatlı badem yağı 50 ml hepsını karıştırdım canım hepsi soğuk sıkım olsun ben aktardan alıyorum 🌸

Kesinlikle lierac kullanın arkadaşlar ben bacaklarıma sürmedim sürekli karnıma düzenli sürdüm. Şu an dokuzzuncu aya girdim bacaklarımda çatlak var ama karnimda yok keşke bacaklarıma da sürseydim.

Merve1712 canım morarmali ağrılı yırtıklarim vardo sırtımda badem yağı ve susam yağı karıştirip kullanıyorum morarmalarim falan geçti

Merve1712 12-13. Haftada lierac kullanmaya başladım ama sonra hindistan cevizi yağı ve bio oil de kullanmaya başladım dönüşümlü olarak. 25 hafta bitti şu an çatlağım yok hiç de olmaz inşallah. Lierac sadece karnıma kullanıyorum hindistan cevizi yağını bacaklarıma kalçama sürüyorum bio oille dönüşümlü üçü karışık şu an :)

Merve1712 ben henüz 13. Haftadayim, ilk haftalardan beri başladım. Dönüşümlü olarak hindistan cevizi yağı(ben içine bir iki damla limon ya da portakal yağı da damlatıyorum), tatlı badem yağı, kakao yağı kullanıyorum. Ben bunlar dışında krem v.s. kullanmayacağım.

Cildi nemli tutmak önemli bence hangi yağı kullandığınızın pek bir önemi yok arkadaşım en pahalı yağdan aldı yinede çatladı bol bol su ve nemli tutmak ayrıca kaşındığı zaman kaşımamak lazım yağla masaj yapın daha iyi olur.

snowglobe
    Tüylenme yapıyor mu aynı yağdan bende de var ama içerik bakımından tüylenme yapar diye düşündüm

Merve1712 14. Haftamda başladım kim ne önerdiyse denedim vede canım 38 haftalığız ve vücudum çatladı malesef o kdr kasmaya gerek yok yani genetikmiş

Merve1712 12. Haftamdan sonra başladım, dönüşümlü olarak bio oil ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şu anlık bir çatlama olmadı 💓

Merve1712 ilk öğrendiğimden beri kullanıyorum ben. Başta normal nemlendirici krem kullandım sonra bio oil aldım onu kullandım. Fiyatından dolayı onu bol bol kullanmaya kiyamadigimdan bebek yağı da aldım uzun süre onu da kullandım. Sonra ebe kuzenimin tavsiyesi ile kakao çekirdeği yağı aldım en uygun fiyatlı hem nemlendirmesi çok güzel sadece sürümü biraz zor her banyodan sonra kesinlikle kullanıyorum ama çok güzel nemlendiriyo bebek yağını da yine kullanıyorum pratik bi şekilde nemlendirmem gerektiğinde 33 haftaligiz çok şükür catlak yok 😍