Merve1712 Hindistan cevizi yağı susam yağı ve tatlı badem yağını karıştırıyorum bazen günde 1 bazen 2 defa bacak araları arkası göbek karın ve göğüslerime sürüyorum 2. Ya da 3.ayda başladım sanırım suan 27+2 yim ben memnunum canım hepsının ölçüsü var ama 🌸

Ben Badger vazelin gibi olan çatlak yağını kullanıyorum her duştan sonra günlük olarak da Bio-oil kullanıyorum onun sürümü daha kolay çünkü henüz çatlak olmadı 23. Haftadayım ama olursa da genetik oluyormuş önlem amaçlı yine kullanıyorum ☺️

Merve1712 ben ortalama 10 haftadan beri kullanıyorum weleda nın yağını aldım 23+4 oldu göbüş büyüdü şükür çatlak yok hala öneririm kremi de var

Merve1712 3. aydan beri kullanıyorum bio oil ve vazelin sürüyorum o kadar kaşınıyor ki artık çatlağı falan geçtim bol bol nemlensin de kaşınmasın diye sürüyorum 😂😂

Kızlar şierac kullandım 23 haftada çatladım ve bacak üst kısmı yanlar karnım maalesef düzeli kullandık ama33 haftadayım çatlaklarım var

Merve1712
    Tatlı badem yağı da kullan ekstradan hepsinden daha nemli tutuyor kişiden kjşiye değişir her şey ben 25 haftadayim düzenli kullanmadim açikcaşı daha bişi olmadı bence 6 aydan sonra daha önemli buyumeye o zmn başliyor bebek

32+4 haftalık hamileyim akşamları bio oil lierac sabahları da Hindistan cevizi yağ badem yağ kakao yağ avokado yağı karıştırıp sürüyorum henüz çatlamadım umarım çatlamam

Merve1712 canım ben bio-oil aldım bunu kullandım dokusu emmesi vs. Cok güzel birde mamaaura diye bir krem aldım yeni geçti elimee bugün kullanmaua baslıcamm onuda ☺️

Merve1712 Bu çatlama olay genetik aslında kimisi okadar kullanmasina rağmen yağlar nemlendiriciler catlama oluyor. Ben hiç bir şey kullanmadim sadece dustan sonra vücut nemlendiricisi suruyorum 31. Haftamdayim catlamam yok ama genetik bu durum

Lierac kullanıyorum hem ampül formunu hemde jelini 8. haftadan beridir düzenli de kullandım şuan 34. haftadayim çatlaklarım oluştu maalesef.Ama belki de dikkat etmeseydim daha da kötü olacaktı önlemişte olabilir.

Merve1712 8.haftadan itibaren kullandım. Kesinlikle lierac 👍 9 ay boyunca 1 kutu bitirecek şekilde kullanırsan faydasını görmezsin ama 9 ay boyunca 3 ya da 4 kutu kullanmış olursan çatlama ihtimalin minimum

Merve1712 hindistan cevizi yağı kullanıyorum. 24. Haftada başladım. Şuan 33. Haftadayım. İki gündür göbeğimde ufacık çatlak oluştu maalesef. Umarım devamı gelmez.