- Düzenlendi
Kızlar çatlak oluşmaması için kaçıncı ayınızdan itibaren yağ kullanmaya başladınız ve önereceğiniz yağ varmı🥰
Kızlar çatlak oluşmaması için kaçıncı ayınızdan itibaren yağ kullanmaya başladınız ve önereceğiniz yağ varmı🥰
Merve1712 11. Haftada başladım 22. Haftadayım biooil yağı günde iki kere ve lierac jel günde bir kez kullanıyorum
14.haftada başlamıştım bio-oil çatlak yağını kullanıyorum şuan 17 haftalığım🥰
Almeda herhangi bir çatlama olmadı dimi canım🥰
Yenianne6706 tamam canım bende bıooil deneyeyim sağol🥰
Merve1712 22.haftadayım kullanalı 2 hafta oldu .hipp çatlak yağını kullanıyorum kokusu çok hoş. Ama doktorum çatlamanın genetik olduğunu söylüyor
NafiyeNur ne kullanıyosun canım🥰
Merve1712 tamamen genetik. Bi arkadaşım en pahalı olanından kullandı harita oldu. Ben bebek yağı sürdüm bi şey olmadı çok şükür 2. Hamileliğim ve yine bebeknyağı sürüyorım dalin😂
Merve1712 öğrendigim an başladım 4. Haftada şuan 24+1 kiloda aldım göğüslerimde büyüdü ama çatlama yok düzenli kullanmak çok önemli bence sabah öğlen akşam benim Lierac 3. Kutum yeni geçtim
snowglobe aa ne güzel yaa🤭🤭
yeschef-13 darısı bana canım teşekkürler tavsiyen için🙏🙏
Ben erken başlamadım şuanda 25. Haftadayım karnım kaşınmaya başladı sanırım çatlaklardan dolayı bundan sonra kullansam işe yarar mı
Amine_Sultan kalıcı derin iz bırakmaz en azından canım kullan mutlaka
Yenianne6706 lierac bulamadım eczaneler de yok
Benim ergenliğe bağlı çatlaklarım var ve annemin gebeliğe bağlı çatlakları da var ama ilk gebeliğimde dikkat edip krem sürdüm çatlamadım. Çok kilo da almamıştım.
Şimdi 23 haftadayım düzensiz kullanıyorum henüz çatlamadım ama daha çok kilo alıyorum bakalım ne olacak.
Lierac , biooil, palmers dönüşümlü kullanıyorum.
Deletedmom_99 internette var her eczanede yoktur muhtemelen