tugbadurmaz34 Gonca5527 amin inşallah bende aşırı heyecanlıyım hareketi arttıkça daha da heyecanlanıyorum hevesleniyorum 🥰😍
tugbadurmaz34 Serendipity16 hoşbuldukkk 🥹👶🏻 aminnn inşallah Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuşalım bebişlerimize🤲🏻🤲🏻
tugbadurmaz34 ozgeerkan73 seninde az kalmış yarısını geçmişsin en azından bir bakmışsın son 99 sonra bir bakmışsın belki 1 🥰🤲🏻
Feyzabgg Uygulamayı ilk indirdiğimde 243 lerdeydi.Şuan da son 97 🐣 Çabucak geçsin istiyorum zaman, güzel kızıma sağlıkla kavuşayım 🧚🏻♀️
tugbadurmaz34 Feyzabgg o 200 ler bana bir ömür gibi geliyordu böyle son 99 yazanları görünce o günü görür müyüm acaba diyordum ama çok şükür hareketleri hissetmeye başlayınca su gibi geçmiş bir bakmışız son günler gelmiş çatmış 🥰 Allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
tugbadurmaz34 baab1 hayırlısı olsun o zaman sizin ki daha heyecanlı çünkü günü belli olur son aylarda ama bizim bekle de bekle 😂🤲🏻
nazlibuse92 tugbadurmaz34 aynı gündeyiz adım adım sona yaklaşıyoruz valla. Heyecan bastı simdi paylasımı görünce 😬🥰
tugbadurmaz34 nazlibuse92 bende dün 100 rakamını görünce çok heyecanlandım bu günleri göreceğimi düşünmüyordum bşr ömür gibiydi 200 lerden 2 li rakamlara düşmek darısı son günlere inşallah 🤲🏻🥰 Allah hepimize kolay doğum nasip etsin 🤲🏻
ozgeerkan73 tugbadurmaz34 yaa inşallah Allahim hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏💙
baab1 tugbadurmaz34 evet ilkinde oyleydı bekledık hep 41 haftaya kadr🫣 sımdı bellı olunca daha farklı olur sayılı gün 99dan azım aslında 🙏🏻🌺
tugbadurmaz34 ilkgozagrim__ ayy çok az kalmış seninde maşallah darısı bana inşallah 😍🤲🏻 Allah hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️
Leyla39 tugbadurmaz34 yaa oglusunuzun adı Göktuğ mu🍀🥰? Sağlıkla gelsin inşallah. Benimde 97 gün kaldı 😊🧿🧿
tugbadurmaz34 Leyla39 evet canım nasip olursa Göktuğ koyacağız bu isim bizim için çok özel anlamlı ve hikayesi var 9 yıl sonra bu sene nasip olacak inşallah hem bebiş hemde bu isim 🥰🤲🏻🤲🏻 az kalmış beraber gidiyoruz bakalım mayıs anneleri olarak Allah hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin 🥰♥️🫶🏻😍🤲🏻 sizin isim belli mi ?