tugbadurmaz34 maviipapatya Allah razı olsun 🥰🤲🏻 sizin kaç Mayıs benim ilk gebelik olduğu için 40 hafta 26 Mayıs oluyor önce mi gelir sonra mı bilmiyorum ama mayısın başından sonra elim kulağımda olacak 😂🤲🏻
maviipapatya tugbadurmaz34 benim de ilk gebeliğim 14 Mayıs gösteriyor. Tabi önce mi olur sonra mı ben de bilmiyorum 🥰 Çok az kaldııı
_annee tugbadurmaz34 son günler gecmiyomus megersem, kendimi oyalayacak seyler bulcam devamlı😀 kafam dagılsın
tugbadurmaz34 _annee ben tam alışveriş yapmadığım için aksine nasıl yetişecek diye düşünüyorum inşallah geri kalan 99 da su gibi geçer 😁
_annee tugbadurmaz34 ben de ütüyü falan bitirdim ama dolap almadık daha yerleştirmedim , bugün de puset minderini falan yıkadık
Anonimoo Bende 99 u ne zaman görürüm derdim şuan 97 yiz şimdide acaba 50 ler ne zaman gelir diyorum 😀
tugbadurmaz34 Anonimoo ahahahah 😂 benim için son 99 önemliydi hiç gelmeyecek gibiydi şimdi şaşkınım su gibi geçmiş darısı bana inşallah 🥰🤲🏻
Annecibebe Anonimoo Bende öyleydim 99 da 50 leri ne zaman görürüm derdim 49 gün kaldı çabuk geçiyor 10 ar 10 ar geri sayıyorum öyle daha çabuk geçti gibi geliyor 😀
Anonimoo tugbadurmaz34 ayy amin. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🥰🙏🏻
tugbadurmaz34 maviipapatya evet çok az kalmış sizinde benim de ilk 26 sı ama bakalım vaktinde gelsinler inşallah 🥰🤲🏻
SSenaaa maviipapatya aramızda 2 gün var canım bizimde şimdilik 12 mayıs gösteriyor ultrason ama doktorumuz 22 nisandan sonra bekleyin dedi bakalim ne zaman gelicek bir an önce gelsin istiyorum yaa
tugbadurmaz34 0Z1988 bizim için çok özel ve anlamı hikayesi olan bir isim 🥰 sizinde az kalmış darısı bana 🤲🏻
tugbadurmaz34 Ketenprensess Amiinnn inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻🥰 zaman gerçekten çok hızlı geçiyor gibi
tugbadurmaz34 Kevsermom ayyyy bitmişşşş 🫣🥹🧿 darısı bana inşallah bende çok heyecanlıyım Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻