maviipapatya tugbadurmaz34 benim de ilk gebeliğim 14 Mayıs gösteriyor. Tabi önce mi olur sonra mı ben de bilmiyorum 🥰 Çok az kaldııı
tugbadurmaz34 maviipapatya evet çok az kalmış sizinde benim de ilk 26 sı ama bakalım vaktinde gelsinler inşallah 🥰🤲🏻
SSenaaa maviipapatya aramızda 2 gün var canım bizimde şimdilik 12 mayıs gösteriyor ultrason ama doktorumuz 22 nisandan sonra bekleyin dedi bakalim ne zaman gelicek bir an önce gelsin istiyorum yaa
tugbadurmaz34 0Z1988 bizim için çok özel ve anlamı hikayesi olan bir isim 🥰 sizinde az kalmış darısı bana 🤲🏻
tugbadurmaz34 Ketenprensess Amiinnn inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻🥰 zaman gerçekten çok hızlı geçiyor gibi
tugbadurmaz34 Kevsermom ayyyy bitmişşşş 🫣🥹🧿 darısı bana inşallah bende çok heyecanlıyım Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻
Kevsermom tugbadurmaz34 ödem birazcık mide bulantısı barda yalancı sancılar bol enerji bende böyle 🥰🌸
tugbadurmaz34 Kevsermom ohh maşallah 🥰🧿 ben Tuzsuz besleniyorum şu an ileride ödem olmasın diye inşallah faydasını görürüm 🥰🤲🏻
Kevsermom tugbadurmaz34 inşAllah canım ben canım turşu çekti halde yemedim hiç ödem tutmayayım diye kızımda gizli şekerim çıkmıştı 45 kilo ile hamile kalmıştım 98 ile doğuma gittim şimdi ikinci hamileliğim 69 hamile kaldım şimdi 80 kiloyum ❤️
tugbadurmaz34 1oglanannesi ohh maşallah bir sürü mayıs annesi var herkese hayırlı doğumlar diliyorum inşallah 🥰🤲🏻
Anonimoo tugbadurmaz34 ayy amin. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🥰🙏🏻
tugbadurmaz34 Kevsermom ben başlarda aşırı yedim ve şu an ki karnımla 16. Haftam aynı gibiydi resmen sonra biranda ödemim geçti şimdi çok şükür iyiyim ama karnım çok büyüdü 🫣
Tugba_- Şafak 83 biz de mayısın ilk haftası bekliyoruz nasipse sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza yavrularımızı 🥰🥰🥰🥰
tugbadurmaz34 Tugba_- maşallah az kalmış sizinde 🥰🧿 amin inşallah herkes 1 nefesle doğursun inşallah 😁🤲🏻
Kevsermom tugbadurmaz34 bebek büyüyor son ayda hızlıca benimde 6 Aya kadar karnım yoktu sonra birden büyüdü karnım🥰