Edayigit Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canımm bende mayıs sonu haziran başı 109 günümüz kaldı bizimde🫶🏻
tugbadurmaz34 Edayigit Allah razı olsun sağ Salim kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah 🤲🏻🥰♥️
Amina1993 🤲🏻 Edayigit Amin. Allah her kese kolay doğum nasip etsin. Zamanında sağ salim kavuşalım bebişlerimize. Bizde de 74 gün yazıyor . 29+3
tugbadurmaz34 Sryblmr sizin bitmiş resmen maşallah 😍🧿 darısı bana inşallah nasıl gidiyor çok ağırlaştınız mı
maviipapatya Ayyy gözünüz aydın ben de iple çekerdim 🫠 şimdi de burdan sonrası hızlı geçse bari diye bekliyoruz…
tugbadurmaz34 maviipapatya Allah razı olsun 🥰🤲🏻 sizin kaç Mayıs benim ilk gebelik olduğu için 40 hafta 26 Mayıs oluyor önce mi gelir sonra mı bilmiyorum ama mayısın başından sonra elim kulağımda olacak 😂🤲🏻
maviipapatya tugbadurmaz34 benim de ilk gebeliğim 14 Mayıs gösteriyor. Tabi önce mi olur sonra mı ben de bilmiyorum 🥰 Çok az kaldııı
_annee tugbadurmaz34 son günler gecmiyomus megersem, kendimi oyalayacak seyler bulcam devamlı😀 kafam dagılsın
tugbadurmaz34 _annee ben tam alışveriş yapmadığım için aksine nasıl yetişecek diye düşünüyorum inşallah geri kalan 99 da su gibi geçer 😁
_annee tugbadurmaz34 ben de ütüyü falan bitirdim ama dolap almadık daha yerleştirmedim , bugün de puset minderini falan yıkadık
Anonimoo Bende 99 u ne zaman görürüm derdim şuan 97 yiz şimdide acaba 50 ler ne zaman gelir diyorum 😀
tugbadurmaz34 Anonimoo ahahahah 😂 benim için son 99 önemliydi hiç gelmeyecek gibiydi şimdi şaşkınım su gibi geçmiş darısı bana inşallah 🥰🤲🏻
Annecibebe Anonimoo Bende öyleydim 99 da 50 leri ne zaman görürüm derdim 49 gün kaldı çabuk geçiyor 10 ar 10 ar geri sayıyorum öyle daha çabuk geçti gibi geliyor 😀
Anonimoo tugbadurmaz34 ayy amin. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🥰🙏🏻
tugbadurmaz34 maviipapatya evet çok az kalmış sizinde benim de ilk 26 sı ama bakalım vaktinde gelsinler inşallah 🥰🤲🏻
SSenaaa maviipapatya aramızda 2 gün var canım bizimde şimdilik 12 mayıs gösteriyor ultrason ama doktorumuz 22 nisandan sonra bekleyin dedi bakalim ne zaman gelicek bir an önce gelsin istiyorum yaa