Fatima04 Betul-97 yok ben öğrenemedim daha en son gitdiğimde 13 haftaliktı ama söylemediler 1 ay sonra gel o zaman belli olur dediler sizin cinsiyet belli mi?
Betul-97 Fatima04 Cuma gittim göstermedi ama %70 kız dedi cuma günü tekrar çağırdı. Orada da öğrenemezsek artık detaylı ultrasonda öğreniriz
Zeynep0830 Bizde 12+3 miğde bulantısı kusma miğde ağrısı halsizlik koku hassasiyeti tahmini doğum 29 Ağustos ama erkende gelebilir belli olmaz ama miğde problemleri ne zaman geçecek diye bekliyorum
littlechick Sedakara Yaaa 🥹🥹 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi 🤲🏻 cinsiyeti belli oldumu ikili test yaptırdınız mı
aysegul1122 Tgbc hayırlısı olsun hakkınızda. Biz de dün kızımız olacağını öğrendik. Kız yılı bu yıl sanırım 💜
Tuceeee Yavrummm Şuan 14. Haftadayız denk geldikçe gördükçe ufak ufak alıyoruz. Birden tekte alışveriş yapmak bütçeyi yorabilir. Yavaş yavaş almak daha mantıklı bence
Sihirlimom Tgbc 01 Ağustos doğum gösteriyor kızımı erken doğurdum bakalım büyük ihtimal temmuzda doğururum
mucizebebek2023 Benim de 24 ağustos gösteriyor uygulama ama sezeryan olacağı için daha erken de olabikir merakla bekliyorum 12 yıl sonra gelen mucizemi🥰
AybarssMom___ Tgbc 15 haftalık olduk bugün 15 Ağustos normal doğum görünüyor ama ben sezeryan istiyorum o yüzden 1-2 Ağustos gibi olacak.