1prensesannesi__ 111anonim111 insAllah canim benim 🥰 ikili tarama yaptirdim doktorum 4lü de yaptir dedi yaptiririm sukur 2li iyi cikti sonuc benim icin pek bisey degistircegini sanmiyorum sonucta benimbebegim ondan gelen her sey basim gözüm ustune doktorum istedigi için yaptircam siz yaptircakmisiniz
111anonim111 1prensesannesi__ bende doktorum istediği için yaptıracağım cinsiyeti öğrendiniz mi peki biz öğrenemedik gittiğimizde öğrencez inşallah ☺️
1prensesannesi__ 111anonim111 erkek dedi ama 16 17 haftadan once alisveris yapma dedi 🥰 bi kizim vardi bide oglum olucak bizim satlarimiz da ayni dimi seninle
blovec Tgbc 12+5 im dün ikili test yapıldı cinsiyeti yüksek ihtimal kız ama alışveriş için 17. Haftamı beklerim sanırım 😊😊 ilk bebeğim olacak zaman geçmiyor bi türlü 🥲
Tgbc blovec bende 20den sonra başlamayı düşünüyorum bakalım inşallah hayırlısıyla kucağımza alırız 🙏🏻
Tugces09 Benimde ilk bebeğim tahmini doğum 30 Ağustos olarak görünüyor 🥹 inşallah sağ salim alırım kucağıma 🙏🏻
Anneelikk Tgbc 31 Ağustos 🤣🤣 ama sezeryan olacağı için muhtemelen 20 Ağustos falan olur. Belirtilerim kayboldu. 12+1 deyim cinsiyet i çok merak ediyorum 13. Haftada öğrenmek için gidecem bakalim
Sarina98 Anneelikk 20 si erken diyorlar, 23 28 arasi diye dusun bence. benimde dogumum 31 agustosa denk geliyor ama bende sezeryan olcam
aysegul1122 Tgbc hayırlısı olsun hakkınızda. Biz de dün kızımız olacağını öğrendik. Kız yılı bu yıl sanırım 💜
Fatima04 Betul-97 yok ben öğrenemedim daha en son gitdiğimde 13 haftaliktı ama söylemediler 1 ay sonra gel o zaman belli olur dediler sizin cinsiyet belli mi?
Betul-97 Fatima04 Cuma gittim göstermedi ama %70 kız dedi cuma günü tekrar çağırdı. Orada da öğrenemezsek artık detaylı ultrasonda öğreniriz
Zeynep0830 Bizde 12+3 miğde bulantısı kusma miğde ağrısı halsizlik koku hassasiyeti tahmini doğum 29 Ağustos ama erkende gelebilir belli olmaz ama miğde problemleri ne zaman geçecek diye bekliyorum