Yavrummm Selam kızlar, şuan 11 haftalık hamileyim sizce bebek için nezaman alışverişe başlamak mantıklı, biz yatak odası, puset falan almayı düşünüyoruz da çok mu erken olur acaba. Bu arada beyaz yatak odası almayı düşünüyoruz cinsiyet fark etmiyor
gzdehlal-36 Yavrummm ben de o haftalardayken bebek arabasını almıştım ilk daha sonra indirimleri takip edip beşiğini vs hangisi denk gelirse almıştım iyi ki de öyle yapmışım şu an ki fiyatlara göre çok uyguna almış oldum. Kıyafet için acele etmenize gerek yok ben sadece gözüme hoş gelen çok beğendiğim olursa cinsiyetsiz olan şeylerden alıyordum denk gelirse sadece öyle öyle arada kıyafeti de tamamlamış oldum. Bekledikçe her şey zamlanıyor maalesef
momofmychildren Yavrummm bence cinsiyeti öğrendikten sonra alışveriş yapın yani bebek arabası vs için bile olsa bekleyin. Ben yatak odası yapmayı düşünmüyorum 1 yaşından sonra duruma göre hareket edeceğim bence yatak odası için de erken beşik yatak felan bakmanız bana göre daha iyi
iremd-1798 Yavrummm 18. Haftadayım bebek arabası ile beşiğini daha salı günü alacağım kıyafet derseniz de bir tane 5 li takım bir de etek bezi aldım 😅 Nisan falan gelsin tam olarak mevsimlik yazlık kıyafetler çıksın diye bekliyorum çünkü benim bebişim tam yaz bebeği olacak ne alacağımızı da bilemedik bekleme kararı aldık ☺️ hepsini bir o ay da alırız dedik ☺️ sadece büyükleri bu hafta halledeyim dedim ☺️
yelizerduran Yavrummm 10 haftalıkken ufak tefek başladık biz vakit geniş olunca indirimleri yakalayarak almak çok karlı oluyor kıyafetleri de cinsiyetsiz güzel gördüğüm oldukça aldım rahat rahat maddi açıdan sıkışmadan alışverişimizi tamamlamış olduk erkenden başlamak çok mantıklı oluyor eksik çok al al bitmiyo 😂
Yavrummm Çok doğru bizde o yüzden almak istiyoruz, baktığımız bebek odası şuan çok uygun bir fiyatta, kiyafetleride artık cinsiyetten sonra alırız diye düşündük :))
Yavrummm momofmychildren Alacağımız yatak zaten bebeği 3-4 yaşında kadar idare eder, bebek odasın da zaten kiyafet dolabı ve bakım masasından başka birşey olmaz😅
Butterfly_0 İşinize karışmak gibi olmasın ama biraz erken sizin için mesela 29 haftadayim daha yeni beşiğini aldık kıyafetlerinden bir sürü eksik var tamamlanacak biraz daha beklemenizi öneririm. Bu arada kuzucuğun sağlıklı sıhhatli gelmesi dileğiyle ❤️
momofmychildren Yavrummm yine de bence acele etmeyin çünkü fikrimiz o kadar çok değişiyo kiii 🙈 Bebek arabası puset felan indirim takip edebilirsiniz denk gelirse alırsınız ben 15+6 günlük hamileyim henüz bişey almadım 🙃
Yavrummm yelizerduran Evet bizde herşeyi bir an almamak için şuan önemli olan şeyleri almayı düşündük😅
yelizerduran Yavrummm biz liste yaptık her ay belli bir bütçe ayırdık ona göre gidip alabildiğimiz tamamlayabildiğimiz eksiklerini tamamladık, sadece orta fiyatlı olan şeyleri (500-1000₺) almakta acele etmeyin derim hediye almak için eksik soranlar oluyor onlardan söyleyip ihtiyacınıza göre alınmış oluyor listeden azalmış oluyor 😂
Aysusenn Yavrummm beşiğini dolabını arabasını alabiriisn. Ben 25 ten sonra başladım alışverişe çünkü kilolu bir bebek geliyor 😂 iyiki de öyle yapmışım. Ha şöyle beğendiğim bişi olursa ve indirim gibi şeylerde yakaladığım an aldım.
yelizerduran Yavrummm çok işinizi kolaylaştırır hemde aldıklarınızı unutmazsınız şimdiden kolaylıklar dilerim bitmek bilmeyen bir alışveriş süreci 😄
Aysegul58 yelizerduran nasil hi liste hazirladiginz resmi varsa atar msnz benim ilk bebis ve ciddi anlamda kafam karisik mesela neyi kac tane almam gerekir onu bile kestiremiyorm. Eger elinizde varsa paylasirsanz cok sevinirm.
Aysegul58 Yavrummm tabi ki siz bilirsinz ama her gecen gun her seye zam geliyor. Ben 7 haftalıkken besik ve anakucagini aldim mesela yilbasi gelmeden iyi ki almisim yaklaşık 2 bin lira kâr etmis oldm ki arabasini almadigima pisman bile oldum 😂😂 simdi de cinsiyeti belli değil ama bi seyler almamak icin kendimi zor tutuyorm 😂
yelizerduran Aysegul58 ben kıyafetler harici bir liste yaptım kıyafet konusunda biraz abarttım annemler de ilk torun olduğu için kıyafet sürekli aldı ve çok fazla oldu ama onun dışında araç gereçleri vs içeren bir listeydi görsel nasıl ekleniyor bilmiyorum ama becerebilirsem ekleyeyim
Limonis Ne kadar geç başlarsanız o kadar yorucu oluyor ben son haftalara bıraktım bazen çıkıp gezerek bile alcak halim olmuyor her şeyi internetten alıyorum. Enerjiniz bitmeden ağırlık çökmeden yapabildiğinizi yapın bence
Boncukk123 Yavrummm 20.hafta da uygun bence cinsiyet de netse eğer canım ben o haftalarda başladım ve suan 27.haftamdayım ama belim kalçam çok ağrıyor yürüyemiyorum zar zor gidip bseyler alıyorum inan iç birsey yoktu bir anda başladı bunları da göz önünde bulundurmak gerek