Eflinshine bende 3 kız kardeşiz tabiki doğunca çok sevilecek onda şüphem yok ama yarın süpriz yapmayı düşünüyırdum o kadar emindim sanki erkek olıcağına şimdi detaylıyı mı beklesem diyorum acaba yanılma olurmu benimki geç döllenme de olmuştu adet tarihine göre 16 ama geç oluşmuştu bebekde

nurcan05 ya erkeklerde yanılma olmuyor diyolardı bide kızlarda daha çok rastlanıyor bu yanılma payına

meva_apo25 Siz bensiniz🤭 Yarin doktor kiz haberi verirse esime 14 subat suprizi yapacaktım. Ama yuzde 80 erkek oldugunu dusunuyorum bu sebeple hediye aldim o fikir rafa kalkti gibi. Sizin gibi bir durum yaşarsam ben direk erkekmis derim heralde ama doktorunuz emin degilse icinizde kalmasın detayliyi bekleyin bence

Eflinshine geçen hafta gittim bakmadı bu hafta yine gittim anladı direk zaten cinsiyet için gittiğimi baktı idrara sıkışımsın dedi baya bi zorlandı görmek için kız bebek hayırlı olsun dedi ama bacak arası falan görmedim ben yan duruyordu zaten bebek de

nurcan05 bende şuan bi umut detaylıyı bekliycem ama eşime söyleyip söylememe arasında kaldım sadece

Şimdiye kadarki kontrollerimde hep bi aksilik oldu bir hafta üzülüp bir hafta sevindirici haber aldım doktordan bu bu aya kadar hep böyle gitti şimdi de öyle mi acaba diğer kontrolde sevinecek miyim diye umut ediyorum

Balbebek012 ben 20.haftada gittim kesin kız denildi 27de başka doktor kesin erkek dedi sence hangisi yanılıyor 🤔

Benimde iki kızım var 3.ye hamileyim içime hep erkek doğuyordu bu bebeğim geçen hafta 12.Haftada kız dedi. Doktordan çıktıktan sonra bir içim burkuldu biraz ağladım hatta ama sonra ağladığım için bidaha ağladım kızda olsa benim yavrum erkekte olsa benim yavrum. Gönül isterdi birde o meyvenin tadına bakayım ama böyle uygun gördü evim çiçek bahçesine dönecek kızlarımla

meva_apo25 ben 14 haftalık gittiğimde kıza benziyor demişti 19 haftalık de bebeğim %90 erkek dedi detaylı ultrasonu bekliyorum orda netleşir artık🤭