Hayırlısı olsun detaylıya girmedim henüz buda idrara sıkışıksın zorlanıyorum dedi baktı baya ve kız dedi hayırlısı

meva_apo25
En iyisi kuzenimin detaylıda değişti mesela kız dendi erkek çıktı 🌸 Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌸🌸

Adenala dünya tatlısı iki kızım var ben hep kız çocuklarını daha çok sevmişimdir bunu hep erkek hissettim bilmiyorum şimdi kız olursa üzülmem diyodum ama bi modum düştü açıkcası

meva_apo25
      İnsan ikisini de tatmak istiyor değil mi benim de kızım olacak nasipse 2. Erkek olsun isterdim tabi Allahtan gelene boynumuz kıldan ince ama insan bir gönlünden geçiriyor 🌸

meva_apo25 demekki kızınız olması hayırlıymış teyzemin de iki oğlu var bilmiyorum bence neden denmemeli yani o hiç kızım yok diye üzülür ama oğullarım var iyiki der genel olarak

biranne__ öyle tabi Rabbimden hep hayırlısını istedim demekki böyle hayırlıymış

meva_apo25 Rabbim hangisi hayırlıysa onu versin insaniz buruklanmanız çok normal. Benim annem 4.kardesime hamileyken kız olduğunu öğrenince agladı. Şuan hep iyiki oğlum yok der 4 kız kardeşiz. Bende 2.ye hamileyim erkek olursa tabi bi burukluk olur ama biliyoruz ki doğunca hiçbir önemi kalmıyor❤️ Rabbim sağlıkla kavuştursun hayırli etsin gerisi boş

biranne__ şuan eşime söylesem mi acaba diyırum yoksa detaylıyı mı beklesem erkekde yanılma olmuyor ama kızda oluyor yanılma payı yarın süpriz yapıp söylemeyi düşünüyordum erkek deseydi şimdi detaylıyı mı bekliyim acaba bilmiyorum ikilemdeyim