ayse_19 tunahansmom özgül hanımla ilgili maalesef hiç bir bilgim yok,bende buradaki yorumları takip ediyorum☺️ burcu hanıma iyi diyen de var ,memnun kalmayan arkadaşlarım da var🤦🏼♀️
akkrn tunahansmom Sabri bey bana vermedi ama sinan bey hemen ilk muayenede vermişti daha kese bile görülmemişken
tunahansmom @Kubra55555 @ayse_19 @akkrn @Spgrr @Furgiz @Feyzay @erenilhan sanırım ben sinan beye gideceğim kızlar ya artık karar vermem lazım 🙏🏻
Spgrr tunahansmom ben İlk gebeligimde ilk 3 ay gittim ama muayenelerinjn çok kısa sürmesi 2 dkdan fazla sürmuyordu . Hiç bir açıklama yapmaması asistanları ve hastayı yanımda bir kac kez azarlayisi hiç hoşuma gitmemişti. Normal dogumda mesai dışı gelmediğini söylemişlerdi ve olumsuz bir kac şey duydum ama onlari burda belirtmek istemiyorum dedikodudan ibarette olabilir sonuçta sadece duydum ben sadece gördüklerimi söyledim yine de siz bilirsiniz. Bilgi ve deneyimi fazla olabilir ama dediğim gibi olumsuz yanları vardı ben ondan kaynaklı özgül hanıma geçtim dogumu onda yaptım şimdi ikinci hamileligimde tekrar özgül hanıma gidiyorum
Furgiz tunahansmom Hiç öyle bir duruma denk gelmedim. O şekilde olsaydı asla devam etmezdim. Aksine büyük çocuğumla her gittiğimde konuşur balon felan verirdi. Telefon numarası konusunda da vermiyor diye biliyorum. Ben vermediğini anladığım için isteme gereği duymadım. Tek olumsuz yönü benim için bence bu.
Kardelen19 tunahansmom Özgül hanım kesinlikle ilk bebeğimi kaybetmeden önce ona gittim bana kan sulandırıcı iğne olman lazım dedi devletin foktoruna sordum guvenmeyip oda gerek görmedi ve risklerini anlattı ama maalesef ben o bebeğimi kaybettim ve ikinci hamilelik de kendim Samsun’a gittim genetige ve kanda gerçekten pıhtılaşma çıktı ve devletteki Dr nin önüne koyunca evrakları direk kan sulandırıcı yazdı ben Özgül hanımi dinlemedim diye çok üzüldüm şu an bir kızım var ve yine hamileyim Özgül hanıma gidiyorum çok memnunum ilgili güler yüzlü bir Dr herşeyi gönül rahatlığıyla sorun uzun cevaplar veriyor ama ben devlet Hastanesi’nde Cihan Toğrul hocaya da gidiyorum o da çok çok iyi tek Dr gitmeme sebebim riskli gebeyim devletin imkanlarını çok fazla doktorunuz iyiyse bir sürü tahlil vs ücretsiz yapılıyor sonuçta özelde hemde ultrason cihazı iyi özleyince geniş elden ayrıntılı görmek için gidiyorum
tunahansmom akkrn canım bugün gittim kontrole Sinan beye gerçekten çok ama çok memnun kaldım en baştan ona gitmediğime çok pişman oldum gerçekten tecrübesi bilgisi ve ilgisi beni çok memnun etti dediğim gibi bilseydim en baştan beri ona giderdim ben çok memnun kaldım çok şükür çok içime sindi🙏🏻😊
Espresso1 tunahansmom çok sevindim senin adına canım Sinan bey gerçekten bir doktor gibi değilde bir abi gibi bi yakının gibi bana hep kızım diye konuşur bu bile çok hoş bence.. benden önce bir hasta girmişti ben muayeneye girerken çıkıyordu ve Sinan hocanın hasta adına üzüldüğünü gördüm Allah kimseye yaşatmasın çok zor diye kısa bi konuşma geçmişti asistanla arasında.. ve ben geçen günlerde devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım kendimi o kadar kötü hissettim ki ne hasta mahremiyeti ne saygı vardı. İçerde abartmıyorum 10 kişi vardı asistan ve diğer hastalar . Bir kez daha doktoruma şükrettim Sağlık ocağı bu testleri yaptırmamı istedi diye kan vermek için gittim doktora bunu söylediğimde doktor hemen ego savaşına girdi yalnız biz yapıyoruz gebe takibini diyor tamam doğrudur bana söylenileni ilettim sadece diyorum hala uzatıyor .. sonrasında asistanın dediğini anlayamadım tekrar söylemesini istedim göz deviriyor bana ya sen kimsin hala sinirliyim cevabını vermediğim için hadsizler .. ben de öğretmenim biz bir çocuğa laf anlatmaya bile değil eğitmeye çalışıyoruz yeri geliyor aynı şeyi 40 kere tekrarlıyoruz Ne bu ego dünyanın yükü sanki bunların üzerinde …
akkrn tunahansmom çok sevindim senin adına doğum konusunda normal doğumu destekliyor mu acaba bir şey söyledi mi 🫶🏻
tunahansmom Espresso1 kesinlikle öyle ya bütün devlet hastaneleri öyle gerçekten affedersin de parası olan imkanı özelde rahat olmayan da kahrımızı çeksin der gibi davranıyorları bak ben sağlıkçıyım cidden özellikle son dönemlerinde devlet hastanelerinde çalışanlar çok lakayt olmaya başladı hastayı zerre umursamıyorlar aksine daha çok yeriyorlar ki biz gebeyiz ya bizlere biraz daha naif olmaları gerekirken aksine çok daha kötü davranıyorlar ve bu yüzden de çoğu gebe devlet hastanesini tercih etmiyor Allahım o insanlara gerçekten vicdan ve merhamet versin..
tunahansmom akkrn şu an daha erken bir şey söylemem için dedi kuzu normal de olur sezeryan da olur şu anlık dedi ve 31. Haftamda olmama rağmen ilk nst mize girdik 30.haftadan başlıyorlarmış çekmeye 😊
ayse_19 Sinan beyden memnun kalmanıza sevindim,bende burdaki yazılanlardan sonra özgül hanıma gideceğim ama ,28.haftamda gideceğim acaba kabul etmeme durumu olur mu en baştan ona gitmedim diye ya da 28 geç oldu diye,